Anđela je prošlost: Zvezdan mazi Anu u krevetu, javnost u neverici VIDEO

14.03.2023

22:00

By

Tajni plan Ane Ćurčić

Printskrin/Youtube

Ana i Zvezdan

Zvezdan i Ana Spasojević nerazdvojni su u Zadruzi

Zvezdan Slavnić nedavno je stavio tačku na emotivnu vezu sa Anđelom Đuričić sa kojom je javno prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Da ga raskid nije potresao svedoče najnoviji video snimci na kojima su Zvezdan i Ana Spasojević, prema mišljenju ljubitelja rijaliti programa, razmenjivali nežnosti.

Zvezdan i Ana Spasojević su više od prijatelja?

Naime, Slavnić danas bez ustezanja legao pored Ane i nežno ju je mazio, a potom su se držali za ruke. Iako oboje tvrde da su samo prijatelji, bliskost koju imaju Zvezdan i Ana Spasojević mnogi tumače drugačije.

– Ovaj zaboravio na Anđelu, Auu, Ana je sledeća, Ana je oduvek zaljubljena u Zvezdana, Ona je navodno Anđelina drugarica, Pored takvih prijatelja neprijatelji ti nisu potrebni moja Anđo – samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod pomenutog videa.

Pročitajte: Ana i Anđela u šoku – Zvezdan Slavnić napustio Zadrugu, nije mogao da izdrži pritisak VIDEO

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić ušao je u „Zadrugu 6” kao zauzet muškarac. Vrlo brzo on je zaboravio na nevenčanu suprugu i upustio se u vezu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić. Nakon javne prevare, Zvezdanova bivša ušla je u rijaliti kako bi se javno obračunala sa njim, ali i sa njegovom ljubavnicom. Nakon suza, svađa i raskida Slavnić je rešio da se na kratko distancira od Ane i Anđele, a druženje sa Anom Spasojević mu u ovim trenucima najviše prija.


Pročitajte: Zabrinuta za svoju bezbednost – Anđela moli za pomoć, Zvezdan ne prestaje sa pretnjama

zvezdan i ana spasojević

Ljubitelji rijalitija prisetili su se da je Slavnić na početku tvrdio da su on i Đuričićeva samo prijatelji, a onda su nakon nekog vremena promenili ploču i javno priznali da imaju emocije jedno prema drugome. A da li se sada istorija ponavlja i da li će Zvezdan i Ana Spasojević do kraja ostati prijatelji ili će se među njima roditi ljubavi ostaje nam da vidimo..

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije