Tajni plan: Zvezdan i Ana prevarili naciju, ova pevačica ih je raskrinkala

19.02.2023

21:00

By

Voditeljka Sanja Marinkoivić

Bojan Vuković

Zvezdan i Ana raskrinkani, Maja Nikolić njihov tajni plan

Maja Nikolić je verni pratilac rijalitija, ali od kada je u Zadrugu ušla Ana Ćurčić, njoj se sve smučilo. Za Star, Maja je otkrila da je već prvi dan provalila da Zvezdan i Ana sve glume, da su veliki foliranti i to sve to rade zbog dobrog honorara i para koje su im neophodne jer su u velikim dugovima!

Zvezdan i Ana u dugovima do guše? 

– Za mene su Zvezdan i Ana dva promašena lika koja imaju dogovor, a jadna Anđela je njihova žrtva. Uvek sam na strani žena, ali ovoga puta toliko su providni i loše glume da stvarno nemam komentar. Toliko velike Anine izjave dok je bila napolju „Neću mu nikada oprostiti, Ulazim da mu se osvetim..” i onda pomirenje posle dva dana. Totalno bezveze. Mogla je bar da odglumi mesec, dva da je ljuta, jer narod nije glup i odmah su ih provalili kao i njihove razgovore u šiframa. Ma njima samo pare trebaju jer se šuška da su u velikim dugovima – objašnjava Maja i nastavlja:

Pročitajte: Ana im pomrsila konce – Zvezdan Slavnić promenio ploču, Anđela jeca na sav glas

zvezdan i ana

– Iskreno, ja ne znam šta Ana sada hoće, dok je bila napolju ostavila je Zvezdana prvo zbog Aleks, tako da je Anđela ušla u vezu sa čovekom koji je slobodan. Anđela se jadna zaljubila i tako je postala žrtva njihovog dogovora. Mogu slobodno da kažem da Zvezdan i Ana publici prikazuju jeftinu glumu i za to dobijaju velike pare, jer ih izgleda samo novac zanima i ništa više – zaključila je pevačica.

SLIKE: Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije