Zolina mama strahuje za sinov život: Miljana je spremna na sve

16.05.2022

12:58

By

Zola

Zolina mama preživljava dramu

Nakon što je Miljana Kulić rekla kako ipak nije trudna sa Bebicom i da želi jedino Zolu, njegova majka Bosa sada preživljava dramu i strahuje za život sina.

Ovo što se dešava je ozbiljna boleština! Nije nam jasno šta Zola radi, za ovo nema opravdanja, nema tog novca koji bi sve ovo opravdao. Bosa je van sebe, kada je čula da Miljana i Zola planiraju da se pomire pozlilo joj je. Ona je jedva preživela kada je Miljana na spavanju udarila Zolu štiklom u glavu. Zamislite da gledate dete krvavo. Bebica je neko ko ima šifru kao i Miljana, ali počinjemo da sumnjamo da je i Zola psihički loše i da mu treba stručna pomoć. Bosa samo kuka kako će Miljana sve da ih ubije! Možda je sve ovo igra Bebice i Miljane da se osvete Zoli, da ga navuku i ko zna šta da mu prirede. Evo više ni sami ne znamo, Bosa kaže da joj nije jasno da on posle svega može uopšte da priča sa Miljanom. Ženi je loše, nije sa zdravljem dobro, skače joj pritisak i šećer je dobila zbog Zole”, priča nam Zolin komšija iz Dervente i dodaje:

Bosa ide na posao samo kada nije u lošem stanju. Žao mi je mnogo, rekla je pre nekoliko dana kroz suze: Ovo dvoje su neuračunjivi, ako se Zola ne povuče biće krvi i to mnogo krvi. Ja znam šta je nama ta bolesnica sve priređivala i da je spremna na sve, čak i da ubije. Šta je sa Zolom ne znamo, on mora da priča sa psihijatrom. Niko ne može da uteši Bosu, toliko je pod stresom da kaže da ona sanja stalno krv”, završava naš izvor.

Pročitajte: Jezivo: Miljana Kulić u delirijumu, izgovara najjezivije kletve i psovke i upućuje ih ovoj ženi

Miljana Kulić

Bojan Vuković


U strahu zbog Zolinog odnosa sa Miljanom

Zolina mama se oglasila posle svega i samo je smogla snage kratko da kaže:

“Za mog Zolu se jako plašim, Miljana je spremna na sve kad joj dođe njena žuta minuta. Ne želim da razmiljam crno, ali s obzirom kroz šta je prošao s njom uvek mi je prisutan taj strah da se opet ne ponovi isto ili ne daj Bože i gore”, kaže Bosa.

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije