Zolina majka Bosa traži zaštitu policije: Zabranite Miljani ulazak u Bosnu, sve će nas ubiti

10.06.2022

17:00

By

Bojan Vuković

Zolina majka podnela tužbu protiv Miljane Kulić

Zolina majka Bosa u nekoliko navrata imala je velikih problema sa Miljanom Kulić, a nedavno je zbog pretnji smrću morala da je prijavi policiji i podnese tužbu protiv nje.

Kako se šuška zbog pretnji smrću Miljani bi moglo da bude zabranjen ulazak u Bosnu.

Prijavljena je odmah nadležnim organima, koji će odraditi svoj posao profesionalno i po zakonu. Miljana je tužena jer je pokušala da mi ubije sina, postoje snimci tog napada, baš kao i snimci sahrane koju mu je napravila, a mene najbrutalnije vređala. Sve je to dokumentovano. I sa njom će u buduće da se bavi ko treba, a to su sud i policija, a ne ja”, rekla je besno Zolina majka Bosa koja pune četiri godine koliko se njen sin i Miljana poznaju proživljava pakao.

“Požalila mi se da sumnja da samo takve poruke da će njenog sina pojesti mrak, da će biti ubijen i bačen u reku, mogu da poteknu od Miljane. Poruke stižu za raznih nepoznatih brojeva, a najviše sada kada su i Miljana i Bebica izbačeni napolje. Sobzirom da zna na šta je sve Miljana spremna, plaši se samo da joj ne dođe u Derventu, jer će biti pokolja. Zato je i prijavila policiji, kako bi dobila zaštitu policije, ali i kako bi se Miljani zabranio ulazak u Bosnu, kao opasnog lica”, objašnjava izvor blizak Bosi iz Bosne.


 

 

Pročitajte: Jezivo: Miljana Kulić u delirijumu, izgovara najjezivije kletve i psovke i upućuje ih ovoj žen

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije