Zola šokirao priznanjem: Otkrio emocije prema Viki, pa pomenuo Miljanu i Osmakčića (video)

30.06.2022

15:00

By

Zola

Zola izneo veliku ljubavnu ispovest

Učesnik Zadruge, Lazar Čolić Zola, otkrio je šokantan detalj, a to je da mu se već duže vreme sviđa Viktorija Mitrović koja je bila u vezi sa Markom Osmakčićem sa kojim se Zola intezovno družio u rijalitiju.

Viki je rekla Zoli da joj je sve smešno i da joj je neprijatno.

– Ja sam ušao ovde 17. oktobra 2021. godine. Bio sam sa jednom osobom u odnosu i imao neke planove sa tom osobom. Poslednji put sam sebi dao šansu i priliku da pokušam da izvučem maksimum. Zavoleo sam je iskreno i vezao sam se. Kad sam shvatio da je to loše, bilo mi je sve teže da se izvuče, iz tog odnosa – započeo je Zola.

Video sam da mi je sa tom osobom suđena propast. Imao sam izbor da izađem na bilo koji način iz tog odnosa ili da izađem odavde. Izašao sam iz tog odnosa na najžešći način, jer nisam sebi hteo da dopustim da budem neko ko će opet da izađe odavde. Prvo korak sam napravio kad sam se poljubio na prozoru, znaš sa kim (Nevenom). To mi je bila avantura i kul riba, samo mi je bilo bitno da se prešaltam i da eskiviram taj odnos – rekao je on pa nastavio:


– Osmog decembra mi se desio pakao na spavanju, to sve znaš. Rekao sam sebi da moram da stisnem m*da i iskren da budem ponovo pokušam da održim taj odnos koji sam imao sa… Osećao sam neku grižu savest i pokušavao sam da razumem tu osobu što je bila spremna tako nešto da uradi – priznao je zadrugar.

– Imali smo zajedničke planove, možda nije trebalo da odem na drugu stranu, iako sam 1.000 puta pokušavao, a nije moglo. Mene je to kočilo da se preustim tom odnosu. Kad sam se oporavio posle Nove godine, krenuo sam da se sprdam. Pokušavao sam sve loše da zaboravim i samo da teram cirkus – rekao je on.

Car je neko koga ja volim najviše i sa kim sam bio mnogo dobar prošle sezone i uvek sam ga isticao na prvo mesto. Druga osoba je bio Marko, a treća ti Viki. Kunem se u porodicu da me nisi 1 posto zanimala u tom smislu. Jesam ja njega ovde upoznao i neke stvari nisam mogao da garantujem, jer sam imao mnogo lošeg iskustva. Verovao sam u mnogo stvari, bio uz njega, on uz mene, ali sam hteo da vidim napolju kako i šta. Neke stvari moraju napolju da se izdešavaju i u životu u tim situacijama moraš da vidiš ko ti je prijatelj – kaže Zola.

Razgovor između Viki i Zole možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije