Sve se saznalo: Ovo je prava istina o partneru Ane Korać i tek rođenom sinu, javnost u neverici FOTO FOTO

16.03.2023

22:00

By

život ane korać

Život Ane Korać mesecima intrigira domaću javnost. Otkako je uplovila u emotivnu vezu sa biznismenom kojeg krije od radoznalih pogleda, a potom postala majka, sve oči uprete su u poznatu starletu.

Život Ane Korać dobio je novi smisao

Naime, Ana ne krije da je rođenje sina unelo neizmeru radost u njen život, a u velikom intervjuu za Informer Koraćeva je otkrila detalje o partneru, porođaju, ali i svom nasledniku čije ime ne želi da otkriva.

Pročitajte: Ovo više nije ta žena – Ana Korać uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled FOTO

život ane korać

– Sam taj čin je prošao savršeno. Bila sam svesna iako je carski rez bio u pitanju. To je najbolji osećaj na svetu. Zahvalna sam Bogu što mi je dao blagoslov da budem majka i da sve protekne u najboljem redu – kaže Ana i otkriva da li se plašila porođaja:

– Strah ne, ali pozitivnu tremu sam imala. Želja da sve protekne u najboljem redu kao i uzbuđenje su učinile da tako i bude.

Pročitajte: I to smo dočekali – Ana Korać objavila sliku partnera, prizor će otopiti i najtvrđa srca FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Život Ane Korać sada je dobio novi smisao, a ponosna mama je biranim rečima govorila o svom nasledniku.


– Hvala vam na tom pitanju, ali mi kao roditelji smo odlučili da on ne bude deo javnog života. Ako jednog dana bude zeleo da priča za medije podržaću ga, pa za sada ne bih otkrivala ime sina. Hvala vam svakako što nas razumete. Kao žena koja je rodila princa. Mog malog princa – priča Ana za pomenuti medij, pa dodaje:

– Volim devojčice, ali kada sam sina uzela u naručje shvatila sam da je on moj svemir. Srećna sam što je baš muško i nadam se da će jednog dana imati batu ili seku – priznaje Koraćeva koju je majčinstvo mnogo promenilo.

Pročitajte: Zaslužan za njenu najveću sreću – Evo ko je muškarac kojem Ana Korać duguje sve FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

– Ja sam osetljiva, a sad sam još osetljivija. Posebno na decu. Imam potrebu da čuvam to maleno biće od svega i ne želim da se razdvajamo ni tren. Promene su nabolje. Sada su mi se i prioriteti promenili, pa sina stavljam na prvo mesto – kazala je starleta otkrivši da joj majka pomaže u svemu.

– Naravno! Mamini saveti, briga i ljubav su mi zlata vredni. Obožava unuka i ne bi se razdvajala od njega. To je posebna ljubav, tako i ja najviše volim svoje baku i deku – tvrdi ona i dodaje da joj partner u pomaže oko bebe.

Pročitajte: Prva fotografija – Sin Ane Korać će vas kupiti za sva vremena, najslađi maneken FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

– Tata je pravi super tata. Odlično se snalazi i uvek je pri ruci. Mi smo na usluzi našem sinu i sve nam je zabavno, lepo i nekako nam brzo prolazi. Imam pravu pomoć i sve je lako kada imate podršku porodice i ljubavi.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije