Bivša rijaliti učesnica tužila Jovanu Jeremić zbog uvreda: Traži od voditeljke milion dinara, ovo su detalji!

08.07.2022

12:00

By

Jovana Jeremić

Zerina tuži Jovanu Jeremić

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, a nekada Hećo, tužila je voditeljku Jovanu Jeremić zbog, kako tvrdi, kleveta izrečenih na njen račun.

Voditeljka Jovana Jeremić je u svojoj emisiji „Vikend jutro“ rijaliti učesnice stavila u isti koš sa prostitutkama, a na ekranu je bila fotografija Zerine Atine Kandole, nekada Hećo, koja se odmah oglasila i najavila tužbu protiv voditeljke.

Zerina potražuje od Jeremićke paprenu sumu novca

Zerina je objavila na svom profilu na Instagramu da je tužba podneta i priložula dokaz za to. Ona je otkrila i da će tužba stići na radno mesto Jeremićeve, tačnije na adresu televizije „Pink“, a ona od voditeljke potražuje čak milion dinara.

Zerina se javno obratila voditeljki

Gospođice“, odnosno, kako sami sebe nazivate na svom Instagram profilu, „kučka“, poznajem vas kad niste znali šta znači depilacija nogu, ali bukvalno. Imala bih o vama da pišem dosta, ali biću kratka. Jutros ste u udarnom terminu, kako se nazivate, „kraljica šera“, a zapravo niste, očigledno, svesni da kad odete u zoo-vrt i jadni zaključani majmun koji se drpa ispod pazuha je zanimljiv, pa su ga zbog toga i postavili na tu poziciju da bi na njegovim vratolomijama zaradili novac, ali o tom – potom – počela je ona pa dodala:


Ja, Zerina Athena Kandola, već danas vam spremam tužbu na bar tri lista A4 formata. Znate šta ste izgovorili, mada sumnjam jer mi izgledate kao da imate pamćenje morske ribice. Kako ste započeli ovu najavu: „Ah!!!“ , pa ste se dobro provalili kao školovana žena izgovarajući reč inšalah (ako bude Alahova volja), koja nije, kako rekoste, turska reč, pa ste nanizali na ekranu televizije Pink, koja je inače i moja matična kuća, u svetu javnih ličnosti moju fotografiju, između ostalih, te me nazvali ku***m. Pričam u svoje ime, za ostale me ne zanima. Dalje da ne bih dužila, školovana Jovana Jeremić, kako beše, Pravni fakultet, ova Zerina sa završenim fakultetom Političkih nauka u Sarajevu, odsek komunikologija, vam poručuje – sram vas bilo i inšalah, vidimo se na sudu – napisala je Zerina na svom Instagram profilu.

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije