Stanje je alarmantno: Sinišu Kulića izdao glavni organ, lekari više ništa ne mogu da urade

19.03.2023

21:00

By

izgled siniše kulića

Zdravstveno stanje Siniše Kulića se naglo pogoršalo

Zdravstveno stanje Siniše Kulića sve je gore i gore, pa Marija krije od Miljane da on više ne može da govori. Kako otkriva izvor iz Niša za Star, Siniša je jako loše, a od prošle nedelje komunicira tako što rukama objašnjava šta mu treba.

Zdravstveno stanje Siniše Kulića je ozbiljno poljuljano

– Siniša je molio produkciju da vidi Mariju koja se frapirala koliko je Siniša smršao i što ne može skoro uopšte više da govori, počeo je bukvalno da komunicira rukama i tako objašnjava kada nešto želi. Zna on da Marija zbog operacije štitne žlezde koju je imala pre nešto više od godinu dana ne bi smela da doživljava stres, zato mu je jako teško. Baš se muči, pa je digao ruke od života i samo se prepustio bolesti – objašnjava komšija Kulića iz Niša i dodaje:

Pročitajte: Marija i Miljana hitno napuštaju rijaliti – Siniša Kulić ponovo u životnoj opasnosti FOTO

zdravstveno stanje siniše kulića

– Slomilo ga je sve. Po ceo dan je potpuno sam, a ta samoća ga ubija. Ranije je bar išao do kafane da se vidi sa drugarima, da popričaju i da tako ubije vreme, ali sada ne izlazi iz kuće. Ni telefonom ne može da razgovara, samo preko poruka što ga dodatno umara, pa se mnogo nervira. Niko od komšija i prijatelja mu više ne dolazi, jer ih je sve rasterao, samo čeka da se Marija vrati iz rijalitija jer je rekao da ne želi da umre dok opet ne vidi nju i Miljanu – zaključio je izvor.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije