Na rubu očaja: Porodica hitno traži psihijatra za Matoru, ovo je razlog

05.03.2023

20:00

By

Matora napušta Elitu

Bojan Vuković

Jovana Tomić Matora

Zdravstveno stanje Matore moglo bi biti ozbiljno narušeno

Od kako je saznala da je splav na kom radi svakog leta potonuo i da je izgubila svoj omiljeni posao, zdravstveno stanje Matore ozbiljno je poljuljano jer ju je ta vest ozbiljno potresla. Kako nam je njena drugarica otkrila, Matoroj hitno treba pomoć psihijatra jer već dugo ne pije terapiju i može se desiti da padne u ozbiljnu depresiju ili da postane mnogo agresivna.

Zdravstveno stanje Matore zabrinulo je njene najmilije

– Jovana ima te česte promene raspoloženja, pada u depresiju stalno, ima ta stanja kada može sve da porazbija. Zato ona na tri meseca ide kod psihijatra i menja terapije u zavisnosti od situacije. Već pet meseci nije na terapiji, ne pije lekove i iskreno sam zabrinuta jer vidim to njeno klimanje glavom i kada se rukama drži za glavu, to su ta njena alarmantna stanja. Od kada slučajno dobila informaciju iz spoljneg sveta da je ostala bez posla, a to je bio njen život, baš joj je loše – objašnjava nam drugarica koja je zabrinuta za zdravstveno stanje Matore i nastavlja.

Pročitajte: Drama se nastavlja – Anita gubi sina zbog ovoga, Matora se umešala FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23)

– Nadam se da će sama tražiti lekarsku pomoć i tako sebi olakšati boravak u Zadruzi inače ne znam šta će biti sa njom. Najgora režija je da će preskakati ogradu i da će neko drugi od učesnika nadrljati ako joj se tada nađe na putu. Plašim se za nju, možda bi joj poziv ako bi ga dobila malo pomogao da se trgne.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije