Marko hitno napustio Zadrugu: Divna van sebe, ne prestaje da plače VIDEO

07.04.2023

19:00

By

Nestanak Marka DNK

Zdravstveno stanje Marka DNK je pogoršano

Rijaliti učesnik Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK je napustio Zadrugu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Zdravstveno stanje Marka DNK zabrinulo zadrugare

Marku je pozlilo što je uplašilo sve zadrugare, a najviše njegovu suprugu Divnu. Nakon ispitivanja produkcija je donela odluku da je najbolje da on napusti Belu kuću kako bi napolju imao adekvatnu medicinsku negu.

Pročitajte: Ovo je strašno- Marko i Divna nisu sahranili sina, evo šta se desilo FOTO

Zdravstveno stanje Marka DNK

 

– Marko, voli te tvoja Divna puno – rekla je ona kroz suze, a potom i dodala. Komšije će da mu pomognu, imamo i rodbinu. On nije navikao ovde. Ne podnosi galamu, sve ovo mu sveta. Mi smo radili sve zajedno, a sada je on otišao.


Na društvenim mrežama su se sada pojavile fotografije kada je njemu pozlilo. U  trenutku kada su ga izveli iz Zadruge on nije mogao da stoji na nogama. Marko se, inače, danima žalio da mu je visok pritisak, kao i da ga mnogo boli glava, te je i odustvovao sa emisija zbog toga.

Pročitajte: Potres u porodici- Anđeli Đuričić poginuo brat, zadrugarka jecala na sav glas FOTO

Zdravstveno stanje Marka DNK

Kako prenosi Blic Marka su udaljili iz rijalitija kako bi obavio razgovor kod psihijatra i psihologa, i utvrdilo se njegovo psihičko stanje.

Pročitajte: Sve je dogovorio, Anđela je samo igra- Isplivao Zvezdanov tajni plan sa ovom zadrugarkom FOTO

Zdravstveno stanje Marka DNK

– Jasno je da je Marko loše psihički i da je nestabilan. Zbog svega toga nije najbolje da bude u takvoj atmosferi kao što je rijaliti, gde je više ljudi. On ne podnosi galamu, buku, i zatvoren prostor. To sve dodatno utiče na njegovo već loše stanje. Ovako je bolje, treba da mu se odredi terapija – rekao je izvor za pomenuti medij.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije