Sve se saznalo: Marko DNK se leči na psihijatriji, ima strašnu dijagnozu

16.04.2023

18:00

By

Divna i Bilal

Zdravlje Marka DNK ozbiljno je narušeno

Zbog visokog pritiska i lošeg zdravstvenog stanja Marko DNK morao je hitno da napusti Zadrugu. To je jako pogodilo njegovu ženu Divnu koja nije mogla ni stvari da mu spakuje koliko je bila uznemirena, a Markov prvi komšija otkriva istinu o njegovoj bolesti.

Zdravlje Marka DNK zabrinulo je Divnu

– Marko je bio u bolnici sedam dana, urađene su mu sve analize i sada se čekaju rezultati, pa će se videti šta i kako dalje. Ja sam išao da ga posetim, da mu odnesem neke stvari, jer nema jadničak nikoga sada kada mu je Divna u rijalitiju. Rekao mi je da mu je mnogo zujalo u glavi i da je izgubio svest. Ima visok pritisak, a ne pije lekove. Mnogo pije alkohol, a zna da ne bi smeo ni da lizne zbog svog zdravlja, jer mu je i jetra stradala. Rekao mi je da mu svaki dan dolazi psihijatar da razgovara sa njim, da je dobio neke silne lekove da pije i da ne zna šta će biti dalje i da li mu je bolje da ide u svoje selo ili u Zadrugu – kaže komšija za Star, pa dodaje:

Pročitajte: Komšinica sve otkrila – Ovako je Divna potrošila pare za operaciju, ni dinar joj nije ostao

zdravlje marka dnk

– Plaši se sada da će ostati bez honorara zbog čega je i ušao, ali mislim da mu je zdravlje bitnije. Mada, ako bude sam kod kuće tamo će da se opija i da se uništi još više. Njemu se pričinjava da svi muvaju Divnu u rijalitiju, a on je ljubomoran kao pas, još kad se napije uvek pravi neke gluposti i skandale – ispričao je Markov komšija Žika koji je sa njim u kontaktu

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije