Doktor otkriva: Anđela mora hitno u bolnicu, posle joj neće biti spasa

12.03.2023

20:00

By

Obezbeđenje Anđele Đuričić

Zdravlje Anđele Đuričić bi moglo biti narušeno

Anđela Đuričić opet prolazi kroz agoniju sa Zvezdanom, pa je sada počela da veruje u mnoge optužbe koje je Ana Ćurčić iznela o njemu. Njena histerija i gestikulacija je mnogima čudna, a mi smo kontaktirali psihologa Mirjanu Trujić koja nam je rekla da je Anđeli neophodna adekvatna terapija i da prepoznaje kod nje početak ozbiljne psihičke bolesti.

Zdravlje Anđele Đuričić je zabrinjavajuće

– Bolest počinje u tinejdžerskom dobu a posle se sama razvija, što je izgleda kod Anđele slučaj. Nju sam baš studirala, ako tako mogu da kažem, pažljivo posmatram njene nagle promene raspoloženja već neko vreme. Ona ima simptome koji mogu da dovedu do šizofrenije, jer ima poremećaj emocija i psihičku nestabilnost. Jako je važno da krene sa terapijom kako bi ublažila duševnu napetost. Ona kada izlaže to čini vrlo agresivno i nekontrolisano, a zatim se nakon sat vremena povlači u sebe. Zaključujem samo na osnovu onoga što sam ispratila, a verujte da je nama stručnjacima to i više nego dovoljno da procenimo da li neko ima problem ili nema – kaže psiholog za Star i dodaje:

Pročitajte: Potres u porodici – Anđeli Đuričić poginuo brat, zadrugarka jecala na sav glas FOTO

zdravlje anđele đuričić

– Ona je to imala u sebi, neću da ulazim u to kako je živela u ranoj mladosti, čula sam da je imala porodičnu tragediju i moguće da se pojedini strahovi javljaju od tada i da ceo problem potiče baš od te situacije. Ona može da drži pod kontrolom svoje stanje, ali je zaista neophodno da što pre ode na razgovor sa psihologom koji će da proceni šta dalje treba činiti i da joj da terapiju koja će zdravlje Anđele Đuričić da stabilizuje. Ako se ne obrati za stručnu pomoć odmah to posle može mnogo da je košta – objašnjava psiholog.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije