Došao je njen red! Bivši zadrugar opleo po Sanji Grujić, evo za šta je optužio starletu

08.04.2023

16:00

By

Dom Sanje Grujić i Marka Stefanovića

Zanimanje Sanje Grujić je nezaobilazna tema u rijalitiju

Starleta Sanja Grujić proslavila se prošlogodišnjim učešćem u rijalitiju „Zadruga“, kada je proglašena za jednu od najrealnih komentatora za „crnim stolom“. Međutim, ove godine njeno bitisanje u rijalitiju je sasvim drugačije, s obzirom da je uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Stefanovićem, iako je ušla kao zauzeta devojka. Odnos Sanje i Marka je svakodnevno na meti zadrugara i javnosti jer su ga obeležile ozbiljne svađe i fizički okršaji.

Zanimanje Sanje Grujić pod znakom pitanja

Sanju Grujić u rijalitiju optužuju da se bavi najstarijim zanatom, ali kako ona kaže o tome niko nema dokaz i pričaju to da bi joj napakostili. Njen dečko Marko u te priče ne želi da veruje, a nama bivši zadrugar Bane Đokić tvrdi da je starleta hapšena zbog najstarijeg zanata i da ima i zapisnik u policiji o tome, tako da je zanimanje Sanje Grujić pod velikim znakom pitanja.

Pročitajte: Drugarica sve otkrila- Sanja Grujić prolazi kroz pakao, ovaj zadrugar je umešan u sve FOTO

zanimanje sanje grujić– Mnoge zadrugarke se bave prostituijom, a neke to i ne kriju. Poznato je da se i Sanja Grujić bavi tim zanatom kad je hapšena onda u Bosni sa Tijanom Ajfon. Sećate se toga, nije sigurno pecala u sred noći. Isto tako, i Mimas, ona ima svoje hostese koje šalje za Švajcarsku, a to njen sadašnji izabranik Gruja
reklamira na društvenim bez ikakavog blama, ima ih bre mnogo – rekao nam je Bane.

Pročitajte: Markovi brat i majka spremaju pakao – Sanju Grujić neće za snajku FOTO

zanimanje sanje grujić
Kontaktirali smo i Sanjinu drugaricu koja nam je objasnila.


– Ne znam zaista za to, ne verujem da ima bilo koji zapisnik vezano za hapšenje, ja ne znam da je bila privođena. Najbolje da kada izađe nju pitate za to jer ja to čujem prvi put. Ja tvrdim da Sanja nikada nije radila za novac, poznajem je duže od deset godina – rekla nam je Sanjina drugarica Lana.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije