Isplivale tajne Žane Đorđević: Evo čime se bavi aktuelna zadrugarka, ovo niste očekivali

09.04.2023

19:00

By

žana đorđević

Žana Đorđević poznatija kao Žana Omnia, u Zadruzi je zaradila titulu jedne od najmoralnijih žena, a ko je zna iz spoljnog sveta još ne veruje da je to ista osoba.

Žana Đorđević je totalno drugačija u spoljnom svetu

Naime, Žana Đorđević je poznata po ekstravagantnom i slobodnijem stajlingu i po tome što svaku noć posećuje klubove i splavove.  Upravo iz tog razloga mnoge čudi njeno ponašanje u rijalitiju koje je i više nego primereno. Kako nam otkriva devojka koja dobro poznaje Žanu, a radi kao hostesa u jednom klubu, ona je svaku noć u izlasku jer se time bavi. Tačnije, njena uloga je da bude lepa i da izađe sa nekoliko izazovnih drugarica kako bi popunile jedan sto i animirale goste. Ne idu od stola do stola, isključivo sede za svojim, ali je poželjno da prihvataju pića jer na taj način gazda zarađuje.

Pročitajte: Filip Car izneo žestoke optužbe na račun Aleksandre Nikolić – Krala je mušterije koje su joj plaćale za intimne odnose

žana đorđević
– Žana to ne krije, ona ima dogovor sa gazdom koji drži dva splava i jedan klub u Beogradu. U zavisnosti gde su mu slabije rezervacije, tu šalje Žanu koja povede još neke drugarice. Njihovo je da budu lepe, da đuskaju, da se dobro provedu i ništa više. Naravno da privlače pažnju, to jeste poenta cele priče, pa kada im neko šalje piće ne bi valjalo da odbiju jer gazda tako zarađuje dodatno. Inače, Žana Đorđević je vrlo jasna, ako neko pogrešno protumači to što je prihvatila piće, odmah mu jasno kaže- rekla je devojka koja poznaje Žanu i dodala:

Pročitajte: Isplivalo u javnost- Aleks je napolju bila Zvezdanova ljubavnica, jedva se spasila FOTO

žana đorđević– One su zaštićene, uvek blizu njih je obezbeđenje i dovoljno je da daju
znak samo. Neko kaže kako je ona animir dama. Pa dobro, animira ljude svojom pojavom, ali opet naglašavam, ne radi ništa osim što od gosta prihvati piće. Kada napusti rijaliti, ja mislim da se time više neće baviti. Mada ko zna, možda i hoće, ali pod svojim nekim uslovima. Realno mnogo je poznatija sad, dobro može da unovči to- zaključila je Žanina poznanica za Star.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije