Konačna odluka: Viktorija otkrila da li će roditi dete Marku Osmakčiću!

16.06.2022

20:00

By

operacija viktorije mitrović

Viktorija u teškoj situaciji

Zadrugarku Viktoriju je zadesio pravi šok, Prvo je saznala da je u drugom stanju, a potom je otkriveno da je njen dečko Marko Osmakčić lažirao smrt oca kako bi pobegao iz Zadruge.

Viktorija zgrožena Osmakčićevim postupkom

Marko Osmakčić

Viktorija je u teškoj situaciji, a mnogi se pitaju pta će biti sa njenon trudnoćom.

– Ja iz srca ne želim da abortiram, ali moja konačna odluka je da ću da abortiram. Ne znam šta bih rekla. Pokušavam sebe da dignem i da se na silu smejem, neću ni da spavam. Ja sam odlučila da ću da abortiram, sa takvom osobom mi ne treba dete – govorila je Viki-.

 -Toliko sam poverđena i razočarana. Ne bih znala kako da to definišem. Mnogo me je razočarao, nikad to nisam mogla da očekujem. Mogla sam sve, ali to ne… Mislila sam da on ima neke mane, a to sam pravdala kroz srčanost i iskrenost, ali ne… Moje pravdanje njega je bilo uzalud. Mnogo me je razočarao. Nije da mi nedostaje, ne može da mi nedostaje neko ko ima takav stav. Ono što je radio poslednjih dana ovde, ne bih mu prešla preko toga ovde. Ja sam prelazila preko uvreda koje je izgovorio za moje dete, imala sma opravdanje da to radi iz povređenosti i emocije koje je osećao. On je mene gledao da udari gde me najviše boli i ja sam to opravdala. Isto tako i ja kad me nešto povredi. Sve sam opravdavala, ali ovo zadnje ne mogu. Bila bih bolesna kad bih opravdala. Ja sam zahvalna što se sve desilo u ovom prostoru. Ja da sam izašla napolje i da sam saznala da sam trudna, tu bi bio opšti haos – nastavila je Viktorija da govori kroz suze.


 

Ostaje da vidimo šta će se desiti sa bebom, a porodica i Viktorijini prijatelji su zgroženi zbog onoga šta je zadesilo zadrugarku.

 

Pročitajte: Novi detalji Osmakčićeve obmane: Ono što je njegov brat uradio je neverovatno!

IZVOR: Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije