Vriska i cika širom Bele kuće: Ša očajan, Miona ne prestaje da ga vređa

09.07.2024

18:15

By

Veza Mione i repera Ša

Printskrin/Youtube

Veza Mione i repera Ša obeležila je rijaliti ove sezone. Kako prenosi portal Pink.rs, Miona i Nenad Aleksić Ša toliko su se posvađali da je sve odzvanjalo od psovki i uvreda.

Veza Mione i repera Ša obeležila je rijaliti ove sezone

Već je svima poznato da Nenad i Miona ne mogu nikako da nađu zajednički jezik, te da svi sumnjaju da ona i dalje voli Stanislava Panteru Krofaka.

Ona sa druge strane ne odustaje od ideje da je veza Mione i repera Ša ipak istinita i nada se da će opstati i kada izađu iz rijalitija Željka Mitrovića.

Veza Mione i repera Ša

Miona i ŠaATA IMAGES

Kako danas prenose mediji, Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom na početku dnevne emisije, pa je besno izleteo iz kuće, a Miona Jovanović pošla je za njim.

– Evo ti prsten, treseš se – rekla je Miona.


– Vređanje mora hitno da stane – rekao je Ša.

– Ne urliči – rekla je ona.

Pročitajte i – Novo oglašavanje majke Mione Jovanović – Posle ovoga ništa neće biti isto

– Ja tebe ne vređam. Ako nećeš da budeš sa mnom, ostavi me. Nije mi dobro, bolesna si ženo. Monstrum si – rekao je Nenad.

– Koji ti k*rac – pitala je Miona.

Veza Mione i repera Ša i na samom kraju Elite na klimavim je nogama

– Nisam p*zdurina da me vređaš. Ako nećeš da me vidiš, pusti me da izdržim četiri dana – urlao je Ša.

Podsetimo, nedavno je voditelj Milan Milošević izjavio da je ubeđen da Miona voli samo Krofaka, te da nikada ništa nije ni osećala prema Nenadu Aleksiću:

Veza Mione i repera Ša

Miona JovanovićATA IMAGES

Ove godine se ne zna ko će pobediti i ko je favorit, gledaoci će ipak presuditi o tome ko će pobediti. Kažem da smo se vratili u vreme Lune i Slobe kada je hiljade poruka stizalo na noć, tako je meni sada sa Mionom, Stanislavom i Ša -rekao je on i dodao da je emocija između Mione i Stanislava evidentna.

– Oni su zaljubljeni i vole se. To se vidi. Oboje su napravili izlete, ali siguran sam da će u budućem vremenu završiti zajedno.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije