Vesna Rivas oštro: Bebica je Marijin pijun, on igra po njenom scenariju

23.05.2022

11:55

By

Vesna Rivas

Bojan Vuković

Vesna Rivas otkrila sve o Zadrugarima

Od kada su Miljana i Bebica počeli da je spominju u rijalitiju, Vesna Rivas je odlučila da za Star ispriča sve što zna o Kulićima! Ona je otkrila kod kojih vračara ide Marija i zašto je Bebica izvukao deblji kraj.

Marija i Miljana nisu normalne. Miljana kako izađe iz rijalitija non-stop me zove. Pre ulaska u Zadrugu sa Bebicom, zvala me je da mi da njegov datum rođenja da joj pogledam za njega u karte. Rekla mi je da je bio oženjen i da ima decu. Rekla sam joj da je okej dečko i ništa dalje joj nisam pričala. Ona je možda išla kod numerologa Ružice Kralj, jer je rekla da je bila kod nekoga u Zemunu”, kaže Vesna na početku razgovora.

Bebica

FOTO: STAR

Jel tačno da Marija trči od jednog do drugog vidovnjaka?

Ma Marija i Miljana idu svuda, ko god može da im pogleda u budućnost ili da vežu nekog muškarca koji im treba. Marija je opajala celu Srbiju kako sam čula, kada su u pitanju beli i crni magovi. Ko zna šta im je ko rekao, jer je Miljani napunjena glava svega i svačega. Ne verujem da im je neko bacio magiju, već oni vole da prave priču oko toga. Oni su ti koji idu, išli su kod Vidarice Bele svojevremeno. Sada su se prebacili u Beograd i sad ovde pajaju kod vidovnjaka. Njih dve to rade poslednjih sedam, osam godina sigurno, tačnije od kada je Miljana prvi put bila učesnik rijalitija Parovi.”


 

Jesu Kulići na ivici bankrota?

Miljana je svesna da nema izvor prihoda, niti mogućnosti da radi bilo gde. Iako je bolesna, voli da izigrava zvezdu. Nije joj lako. Od lekova koje pije sva se raskokala, što joj je jako teško jer je mlada i ona bi da bude zgodna i doterana kao Ana Korać i Maja Marinković. Zato je ušla u rijaliti da kako mi je rekla da zaradi novac. Oni kao porodica ne mogu da krenu da počnu da rade. Te otvaraju kafić te ovo te ono. Nemaju oni naviku da rade, nemaju osećaj odgovornosti. Definitivno su u minus fazi, sve se potrošilo, priliva nemaju. Siniša dobija neke pare od države, ali to je neka crkavica, ne sećam se da li je to invalidska penzija ili socijalna pomoć.”

Siniša i Marija

Bojan VukovićBojan Vuković

Jel Bebica ovde kolateralna šteta?

Shvatila sam da je sve ovo za Bebicu laž, da nije nikakav bogataš, jer je sve zapravo Marijino i Miljanino maslo. One su napravile scenario još prošlo leto kada su bile na Zlatiboru. Zato on sada ćuti i priča da želi da ispoštuje dogovor. A ko zna možda je Bebica i Marijin dečko, jer je poznato da ona voli mlađe muškarce. Bilo je ranije priče o tome za nju. Vidi se da se dečko uteže, ne zna šta ga je snašlo uopšte. Njemu je zagustilo i on sada pomaže izgleda Mariji, da smire Miljanu. Marija ne bira sredstva, samo da Miljanu odvoji od Zole. Marija mi je otkrila da je ona podsticala Miljanu da rodi dete, da sutra ima nekoga uz sebe kada ona i Siniša umru. Bukvalno mi je rekla ovim rečima: Ko će nju da oženi.”

A zašto te Dalilina majka Emina javno pljuje?

Emina je besna, pa priča da sam ja budaletina i njen najveći neprijatelj jer sam Dalilu dobila na sudu i treba da mi plati mnogo, zato što zna da je sve istina što pričam. Neka je, samo neka laje Emina, a uskoro će da laje i Dalila, ali prvo da mi isplati preko tri hiljade evra za duševnu bol i kamatu koja joj teče odavno. Vidim sada Emina priča kako će Dalila opet da me tuži, samo ne znam za šta. Opet će da izgubi, a samo će da plaća advokata. Mogu da kažem i da je on propalitet jer je po zakonu to je moje mišljenje, a Dalila može samo da lupeta”.

Jel ti pouzdano znaš da ona ima ćerku u Švajcarskoj?

Kada smo bile zajedno u Parovima povelo se pitanje da li ona ima dete. Tada je javno ispričala o prvoj ljubavi, o prvom mužu i o svojoj trudnoći. Kako je išla za Švajcarsku kako bi uradila kiretažu. Međutim, procurela je informacija da nije uradila kiretažu već da je dete odmah ustupila nekoj porodici. Tada su Dalili pošle suze na oči, pa je jedva izustila: Ima tu istine, ali ne bih sada o tome. I Dalila i njena majka Emina misle da smo svi zaboravni šta je ona pričala, tada još nije bila manipulatorka kao sada.”

 

Pročitajte: Ana Spasojević raskrinkala zadrugare! Ovo joj nikada neće oprostiti!

Još iz kategorije