Šokantna transformacija Vesne Đogani: Pevačica ne liči na sebe (foto)

01.07.2022

14:00

By

Doručak Vesne Đogani

B.V.

Vesna Đogani promenila izgled

Vesna Đogani iznenadila je transformacijom koju je podelila na mrežama. Naime, pevačica više nije plavuša, već zanosna brineta.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak koji je nastao odmah po završetku farbanja i pohvalila se nešto tamnijom kosom od one koju nosi kroz gotovo celu karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

 

Vesna Đogani se susrela sa depresijom

Inače, Vesna Đogani otvoreno je govorila o depresiji sa kojom se suočila nakon rođenja sina Adrijana.Naime, Vesna sa suprugom Đoletom Đoganijem ima naslednika Adrijana (15) i ćerku Lauru (7), a kako je sada otkrila, posle prvog porođaja prošla je kroz težak period.


Znam da mnoge žene ćute o ovome, ali ja sam prvih šest meseci od Adrijanovog dolaska na svet patila od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila potpuno bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo ni što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano, unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem majka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos s njim. Kasnije, kada sam rodila Lauru, već sam mnogo drugačije gledala na stvari – rekla je Vesna.

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije