Zbog Dalile promenio veru, sada ima plan za novu devojku: Dejan Jovani priča samo o jednom FOTO

04.04.2023

21:00

By

Dejan Dragojević se oglasio nakon Aleksandrinog porođaja

ATA IMAGES

Uticaj Dejana Dragojevića na novu devojku je ogroman

Pobednik poslednje sezone Zadruge Dejan Dragojević nedavno je izazvao pravu buru u javnosti nakon što je priznao da je promenio veru.

Uticaj Dejana Dragojevića na devojku iznenadio javnost- ovo su detalji

Javnost je godinama spekulisala o tome da je Dragojević prešao zbog bivše supruge Dalile u Islam, a nedavno je potrvdio to svojim snimcima iz Saudijske Arabije.

Kako mediji prenose, Dejan na prelazak u Islam nagovara i  svoju aktuelnu partnerku Jovanu da učini isto.

Pročitajte: Nož u leđa- Dejan Dragojević pozeleneo od besa, Aleksandra mu uzela sve pare

Uticaj Dejana Dragojevića

– Dejan objašnjava svojoj devojci da ukoliko i ona promeni veru, imaće isti pogled na svet, poštovaće sve muslimanske običaje i post, a odlaziće zajedno i u džamiju – ispričao je izvor blizak Dragojeviću i dodao:


– Njega je islam potpuno promenio. Iako često ističe da je bog jedan i da se svi istom bogu molimo, on klanja Alahu već četiri godine. Kako mi je pričao, u džamiji je pronašao mir, dosta je čitao o toj veri pre nego što joj je pristupio i tvrdi da je ona najčistija.

Pročitajte: Konačno je dočekao taj dan- Dejan Dragojević objavio srećne vesti, svi čekaju Dalilinu reakciju FOTO

Uticaj Dejana Dragojevića

Od kada je uplovio u emotivnu vezu s dvadesettrogodišnjom Jovanom iz Gornjeg Milanovca, on pričom o islamu na neki način vrši pritisak na nju da sledi njegov primer.

– Ne uslovljava je direktno jer smatra da svako treba da ima pravo na svoj izbor, ali neprestanom pričom o veri koju je uzeo, te o navodnim prednostima, on utiče na nju. Normalno je da svaka zaljubljena djevojka mašta o braku s osobom koju voli, a svesna je da ukoliko ne promeni veru, neće moći da se pred bogom venča s Dragojevićem – ispričao je izvor.

Pročitajte: Dejan Dragojević drastično smršao- Otkrio tajnu neverovatne promene FOTO

Uticaj Dejana Dragojevića

Dejan i Jovana uplovili su u odnos prije oko četiri meseca. Upoznali su se u noćnom izlasku, a kako je sam izjavio, ljubav među njima odmah je planula, ali ovaj uticaj Dejana Dragojevića na nju je iznenadio sve, pa ostaje da vidimo kako će njihova veza dalje funkcionisati.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije