Adam Labunski otkriva: Ovo je istina o Anđeli i njenim roditeljima, spomenuo i Janjuša

26.03.2023

21:00

By

tužbe adama labunskog

Adam Labunski posle šest meseci napustio je Zadrugu, a za Star otkriva ko je najveći lažov i zašto on nije smuvao Anđelu Đuričić koja mu se u međuvremenu ogadila.

Tužbe Adama Labunskog šokirale javnost

Osim toga, bivši zadrugar rešio je da odreši kesu, a tužbe Adama Labunskog će mnogim zadrugarima promeniti planove nakon rijalitija.

Da li si podneo tužbu protiv nekoga iz Zadruge?

tužbe adama labunskog
-Ja sam i pre ulaska u rijaliti dao ovlašćenje tati i advokatu. Tako da je moj otac podneo tužbu protiv Filipa Cara jer više nije mogao da gleda nasilje koje sam trpeo od njega. Po izlasku iz rijalitija bio sam u policiji, dao sam izjavu i sada čekam poziv od suda za prvo ročište. A što se tiče tužbe protiv Uroša Ćertića to je sada u toku. Na tome upravo radim i prikupljam sve snimke kao dokaz za sud. Sve je na mojoj strani i spreman sam svaki dinar da mu uzmem, isto kao i Caru.

Ko je po tebi najveći lažov u Zadruzi?

Janjuš je definitivno najveći lažov i najgori prevarant u Zadruzi, ja mu baš ništa ne verujem.


Jel tačno da ti se Anđela Đuričić mnogo dopala?

tuzbe adama labunskog

– Na prvi pogled možda da, međutim, kako je prolazilo vreme pokazala je svoje pravo lice i svoje nemoralne vrednosti. Pokazala je njeno odvratno, bahato i bezobrazno ponašanje. Zlobnica je prava i ja žalim samo njene roditelje u celoj ovoj situaciji.

Sa kojom namerom je Zvezdan ušao u rijaliti?

Zvezdan se definitivno pogubio, on je za mene jedan ološ od čoveka i ja mislim da će mu Ana na kraju oprostiti i ovu prevaru sa Anđelom.A onda kada izađu iz rijalitija imaće još teži život nego do sada.-

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije