Miljanu i dalje boli samo Zola: Kulićeva ne zna šta da radi sa opsesikom prema Čoliću

07.07.2024

19:00

By

Tuga Miljane Kulić

B.V.

Tuga Miljane Kulić sve je veća. Kako prenosi Pink.rs, Miljana Kulić i dalje ne može da preboli Lazara Čolića, a nakon njegovog poslednjeg izlaganja o njoj, nije mogla da zaustavi suze.

Tuga Miljane Kulić sve je veća, ne može da suzbije emocije prema Zoli

Sinoć je veče „Nominacija“ otvorio Lazar Čolić Zola. On je najpre urnisao Nenada Macanovića Bebicu, pa dokazao da mu je Kulićeva bila viši cilj, te se tuga Miljane Kulić zbog ljubavi udvostručila.

Naime, Zola je svojim emotivnim govorom toliko uznemirio Miljanu, pa se čak i rasplakala pred svima.

Tuga Miljane Kulić

Miljana KulićBojan Vuković

Podsetimo, Miljana je više puta samu sebe lagala da je Zola njena prošlost, međutim, očito da je tuga Miljane Kulić kao i raskid sa Čolićem razlog njene depresije. A takođe je isticala i da se samo zbog njega navukla na kocku.

– Prvi put sam tamo otišla sa Zolom, on me je navukao na kocku, posle me je povukao taj adrenalin da tražim tri iste knjige. Jednom sam otišla posle diskvalifikacije, ali se trudim da prestanem jer to može da ide u nedogled, mora se jednom reći stop. Kocka nikome nije dobro donela i nikome ne bih preporučila da probaju – kaže bivša zadrugarka koja tvrdi da je na odnos sa Zolom ovoga puta definitivno stavljena tačka.


Pročitajte i – Neće više da ćuti – Miljana Kulić razvezala jezik, ovo je prava istina o Bebici i Zoli

– Zola je lažni kralj, kao što kaže Sandra Rešić u svojoj pesmi. Ja sam njega precenila, a on je mene potcenio. Nisam bila kraljica u tom odnosu, bila sam jadnica – kaže Kulićeva koju je tokom Nominacija i rijaliti cimerka Stefani oplela i nije joj nimalo ostala dužna:

Bebica je bio tu kad sam ja bila jako loše. ja to pamtim. A ti klošarko, p*ši k*rac, ja te štedim. Ti ovde vređaš mrtve i žive, vređaš tuđu decu. Tebe boli što sam bila sa Zolom, pa moraš da me ispituješ šta smo i kako radili. Bila si prekoputa mene dok sam ležala sa njim. On je mene više poštovao nego tebe za šest godina i bio pažljiviji prema meni, dok si ti morala da mu nosiš sendviče u izolaciju – nastavila je Stefani.

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije