Trudna rijaliti takmičarka donela šok odluku: Očekuje se reakcija oca bebe

03.07.2024

21:21

By

Trudna Milica Veličković

Trudna Milica Veličković donela šok odluku. Kako piše Pink portal, Milica Veličković neće nastaviti život sa Borom Terzićem kada izađe iz rijalitija.

Naime, Milica Veličković, gostovala je kod Milene Kačavende u radio emisiji „Amnezija“, te progovorila o trudnoći i planovima sa Borislavom Terzićem Terzom nakon rijalitija.

Trudna Milica Veličković donela šok odluku

– Kao što smo komentarisali, više nikog ne intresuju vređanja i svađanja, provokatori koji bi da se aktiviraju na kraju. Ti si jedina trudnica što se tiče rijalitija ikada, da se tvoj i Terzin odnos popravio – istakla je Kačavenda, pa dodala:

– Koliko se raduješ završetku, kakvi su ti planovi kada izađeš odavde – pitala je Milena, a trudna Milica Veličković joj je otvorila dušu:

Trudna Milica Veličković

ElitaPrintskrin TV Pink

– Moj i Terzin odnos je maltene savršen, dosta sam se promenila i ja, beba nas je promenila. Ja idem svojoj kući, on ide svojoj, željni smo svoje porodice. Nakon toga ćemo da sređujemo taj stan kod njega, učestvovaćemo zajedno. Videćemo za dalje, ja hoću da odem na more sa majkom, Terza će da ostane da radi, tako da mi nemamo nešto preterano vremena da bacamo. Ja kada izađem odavde prešla sam treći mesec. Trudnoća mi je normalna, nemam mučnine, baš sam zadovoljna i govorim Terzi stalno, da nisam zatrudnela, ne znam kako bih izdržala ova dva meseca ove ljude i to – započela je trudna Milica Veličković i dodala:


Pročitajte i – Donela konačnu odluku – Nakon saznanja da je trudna, Borina Milica rekla kraj

– Tako da se ne žalim, ali mi je šok i dalje. Ja tako sedim sama sa sobom i ne verujem šta mi se desilo. Da se kajem, ja bih abortirala, boli mene uvo šta će narod da kaže, neće narod da mi izdržava dete, čim sam zadržala, želeli smo i on i ja – istakla je Borina Milica.

– Ko te čeka u studiju – pitala je Milena.

– Mislim da će majka i drugarica kod koje mi je telefon. Iskreno da ti kažem, meni je bitno da mi je majka došla u Rajski vrt, ne plašim se izlaska – rekla je Milica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije