Tara postala hostesa: Ima platu, sredila se, ali i dalje planira osvetu za Mateju i Ša

01.06.2022

11:08

By

Poruka pretučene Tare Simov

B.V.

Tara dobila novi posao

Od kada se vratila iz Skoplja Tara Simov je ponovo sklopila ugovor sa jednim noćnim klubom, pa ih sada reklamira za mesečnu platu.

 

Tara spojila provod i obaveze

Kako se šuška Tara je sada sebi ugodila, em se provodi i đuska svaku noć, a još za to dobija i novac.

To je splav od Tarinog bivšeg dečka, ona je sa njegovom porodicom ostala u korektnim odnosima i ponovo su je pozvali da ih reklamira. Tara je oberučke prihvatila ovaj poziv jer joj je novac preko potreban. Reklamira ih, najavljuje žurke, dovodi drugarice, đuskaju, piju i provode su svaku noć, što je za nju koj aobožava noćni život prava uživancija. Novac joj treba svakako, jer otac ne može non stop da je izdržava i šalje joj pare”, objašnjava izvor blizak Tari i nastavlja.

Počela je da se druži sa Anjom Todorović i Majom Marinković, od kada se vratila u Beograd skoro da se i ne razdvajaju. Trenutno o momcima ne razmišlja, osim o osveti Mateji Matijeviću i Ša. Čeka ih ona kada izađu da im zabiberi, bar je tako rekla.Pa videćemo. Ona ne zaboravlja stvari. Sada ima posao, primanja i ne može niko da je ponižava i daje joj pare na kašičicu. Ne zavisi ni od koga što je bitno, tako da neće Ša moći da joj prebacujei da je kupuje sitnim poklončićima kako bi je vratio. Ne želi ni na slici više da ga vidi. To je završena stvar, samo da se ne usudi da joj traži novac koji je uplatio za njenu kaznu, jer će tada haos da bude.”


 

 

Pročitajte: Tara Simov će da POLUDI jer se Mateja loži na Marijanu Zonjić!

Još iz kategorije