Tanja Savić priznala sve o vezi sa Draškom: Raskinuli smo virtualno!

27.06.2022

13:00

By

Tanja Savić se rasplakala

B. VUKOVIĆ

Tanja Savić

Tanja Savić konačno otkrila u kakvim odnosima je sa Draškom Stanivukovićem

Pevačica Tanja Savić za televiziju Pink prokomentarisala je aferu „venčanica“ u kojoj se našla kada je na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju u beloj haljini, te se označila da je u Banjaluci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

To je nametnulo sumnju u javnosti da se Tanja udala za gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića.

Ona je priznala da joj je cilj bio da poremeti javnost.

– Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to, istakla je Tanja.


Tanja Savić prekinula kontakt sa gradonačelnikom Banjaluke

Ona je priznala da više nije u kontatku sa Stanivukovićem i da su prekinuli odnos.

– Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje… Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir, rekla je Tanja i dodala:

– Lepo je imati nekog, a nemaš ga, i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku, zaključila je Tanja u izjavi za pomenutu televiziju.

 

Pročitajte: Tanja priznala: Zbog ovih kompleksa ne smem da se skinem u bikini (foto)

IZVOR: Puls online

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije