Tanja Savić beži iz Srbije zbog muža: Draško joj pomaže da odvede decu

09.05.2022

11:51

By

Tanja Savić

Tanja krije sinove zbog Dušanovog dolaska

Pevačica Tanja Savić prošle nedelje doživela je šok nakon što su njeni sinovi Đorđe i Maksim razgovarali sa ocem Dušanom koji im je saopštio da uskoro stiže u Srbiju i da jedva čeka da ih vidi

Ata Imagesata images

Napušta Srbiju zbog bivšeg muža

Pevačici je pozlilo kada je to čula i rešila je da sa sinovima napusti Srbiju na neko vreme jer ne želi da rizikuje da ih Dušan opet  odvede u Australiju.

 

Tanja je u agoniji, koliko god da se trudi da sinovi ne primete, uopšte joj nije bilo dobro kada je čula da Dušan dolazi. Ona je ubeđena da on ima tajni plan i da će opet pokušati da odvede decu za Australiju jer time želi da naudi Tanji. Pored toga, ona se uplašila i za gradonačelnika Draška jer se boji da će Dušan i njemu da naudi na neki način zato ga je zvala iste sekunde kada je saznala od sinova šta je Dušan rekao i uznemirena mu rekla da mora da se čuva”, započinje priču izvor blizak Tanji i nastavlja:


Tanja se videla sa Draškom, bila je kod njega u Banjaluci i dogovorili su se da decu sklone iz Srbije. Draško joj je rekao da dozvoli sinovima i dalje da se čuju sa ocem kako bi saznali kada tačno planirada dođe. Najverovatnije da će Tanja sa decom otići u Beč jer Draško tamo ima stan i najbezbednije je da budu tamo. Krenuće i Tanjin brat sa njima kako ne bi bili sami. Draško je objasnio Tanji da se on Dušana ne plaši i da se on neće skrivati, pritom ima obezbeđenje i do njega neće moći lako ni da dođe. Sada je najbitnije da saznaju kada on dolazi iz Australije kako bi se Tanja i deca sklonili”, završava naš izvor.

Podsećamo, Tanja i Dušan su stupili u brak 2011. godine, a pevačica je ostavila karijeru po strani kako bi se posvetila porodici. Problemi su nastali onog trenutka kada je odlučila da se vrati muzici onako kako je to činila u vreme najveće slave.

Nesuglasice i svađe između supružnika postale su učestalije što ih je dovelo do razvoda prošle godine.

 

 

 

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije