Bora i Milica otkrivaju detelje svadbe: Ova velika zvezda će da peva, a evo koga nisu zvali FOTO

04.03.2023

18:00

By

Veza Bore Santane i Milice Kemez

B. VUKOVIĆ

Svadba Bore i Milice je zakazana

Bora Santana je sve iznenadio kada je za Dan zaljubljenih verio Milicu Kemez.

Svadba Bore i Milice se uskoro očekuje

Voditelj emisije “Ne gledam ti ja to” na TV Red za Star je otkrio koja zvezda će biti specijalni gost na svadbi koju sprema u septembru, dok je Milica objasnila zašto je stopirala pisanje svoje autobiografije i da li će prihvatiti da Miljani i Bebici bude kuma na venčanju.

Pročitajte: Bora Santana zaprosio Milicu Kemez- Isplivali detalji romantičnog čina, ona u suzama FOTO

Svadba Bore i Milice

Započeli ste ljubav u Zadruzi, da li ste verovali da ćete se veriti?

Bora: Kada sam započeo vezu sa Milicom još u Zadruzi 3, još tada sam znao da je ona ta devojka sa kojom ću da provedem ostatak života. Veridba je pala, a svadbu planiramo za septembar.


Milica: Iskreno, ovaj Borin gest i verenički prsten nisam očekivala, baš me je iznenadio i zatekao.”

Često ste se svađali i raskidali, jel se plašite braka?

Bora: Ne plašim se, nadam se da će do septembra kada planiramo svadbu sve da bude okej. Mislim da smo se više svađali u rijalitiju nego napolju. Za sada je sve super, lepo se slažemo i
funkcionišemo odlično. Ne sekiram se.

Milica: Nema ljubomore više među nama, ljubomora nema veze drugom osobom već sa nama samima, radila sam na tome i uspela. Iako je Bora često na putovanjima i u društvih lepih devojaka, ja mu verujem.

Koje pevače ćete angažovati za svadbu?

Bora: Dosta kolega mi se odazvalo i potvrdilo da će doći da uveliča naše slavlje. Naša velika zvezda Zorica Brunclik će doći i kao gost i kao neko ko će otpevati svoje najveće hitove. Ostale ne bih sada imenovao. Biće super žurka to je sigurno.

Pročitajte: Bora Santana ušao u Zadrugu pa smuvao Viki- Razmenjivali nežnosti pred svima, zadrugari ostali u šoku!

Svadba Bore i Milice

Dalila se konačno razvela, ali je zadržala Dejanovo prezime.

Bora: Mislim da Dalila ne želi namerno da nervira Dejana. Poenta priče je da su nju sada svi zapamtili sa tim prezimenom. Najveću popularnost je stekla kao Dragojević i zašto sada da se vraća na staro. Možda Dejan traži po zakonu da ona vrati njemu prezime, ali mislim da ona ne želi ovim da ga nervira već da zadrži popularnost.

Priča se da Janjuš ima devojku napolju koja ga čeka, da li može da joj ostane veran?

Bora: Janjuš voli da se zeza. On posle razvoda od supruge Ene i raskida sa Majom ne želi da se vezuje i ne želi da više ikada ima ozbiljnu vezu. On je jedan šoumen i kada su devojke u pitanju ne shvatam ga ozbiljno jer je za njega sve to avantura.

Pročitajte: Milica Kemez doživela strašan gubitak pa završila na infuziji, oglasio se i Bora Santana (FOTO)

Svadba Bore i Milice

Milica: Poznajem Janjuševu devojku, ali ne znam šta će biti dok on ne izađe napolje. Nadam se da će imati strpljenja i živaca da ga sačeka, ali i da on unutra neće praviti gluposti.”

Milice, dokle je stigla knjiga o tvom životu koju pišeš?

Pišem još uvek knjigu, ali razmišljam da li i dalje u životu treba biti iskren i davati sebe na tacni. Možda će ta knjiga da pričeka malo. Ne bih još da bacam bisere pred svinje.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije