Kaje se zbog izdaje: Milica Kemez moli Boru Santanu za oproštaj, svadba pod znakom pitanja

25.03.2023

16:00

By

svadba bore i milice

Svadba Bore i Milice pod znakom pitanja

Nakon veoma turbulentnog perioda, brojnih nesuglasica i nemilih dogadjaja između njih, bivši zadrugar Bora Santana zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Milicu Kemez u jednom restoranu u centru Beograda na Dan zaljubljenih. Svadba Bore Santane i Milice Kemez zakazana je na jesen, ali su se nedavno toliko posvađali da je voditelj hteo da otkaže venčanje.

Svadba Bore i Milice je otkazana?

Kako saznajemo, Bori su javili da se Milica operisala u tajnosti i poludeo je jer joj je već rekao da od sebe ne pravi porcelansku lutku. Kemezova je po treći put radila mačije oči, a Santana je besan zbog estetskih zahvata koje radi jer smatra da tako kvari svoju prirodnu lepotu.

Pročitajte: Bora Santana zaprosio Milicu Kemez- Isplivali detalji romantičnog čina, ona u suzama FOTO

svadba bore i milice

-Bora je naglasio nekoliko puta Milici da prestane sa tim intervencijama i da nema potrebe više ništa da koriguje na licu. Međutim, ona je nezadovoljna bila kapcima i oblikom očiju, pa je u tajnosti zakazala intervenciju, nakon koje joj je bilo potrebno pet dana da se oporavi. Rekla je Bori da će spavati nedelju dana kod sestre kako bi provele vreme zajedno. On nije oko toga pravio problem, ali mu je bilo sumnjivo što mu se Milica ne javlja na video poziv. Zakucao je na vrata kod njene sestre i kada je video Milicu sa flasterima na očima poludeo je – kaže nam izvor blizak Bori i dodaje:

Pročitajte: Bora i Milica otkrivaju detelje svadbe – Ova velika zvezda će da peva, a evo koga nisu zvali FOTO

svadba bore i milice

– Baš je vikao na nju, ma čuo se ispred zgrade. Milica je rekla da će mu sve objasniti i da je krila od njega jer zna da je u tome ne podržava, on je toliko bio oštar prema njoj da joj je rekao ako bude saznao da je još nešto uradila na licu da otkazuju svadbu i da mu ne pada na pamet da bude sa devojkom koja je prirodno lepa, a uništava se estetskim zahvatima.Milica mu je obećala da više ništa neće da radi i zamolila ga da joj oprosti – zaključio je izvor.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije