Ivana Marinkovića stigla kazna: Jelena više ne krije koliko voli Uroša

11.07.2024

20:31

By

Jelena Marinković

Youtube Printscreen

Supruga Ivana Marinkovića sve priznala. Naime, Jelena Marinković, devojačko Ilić, više ne krije da voli Uroša Rajačića sa kojim je navodno imala aferu u rijalitiju Elita 7.

Supruga Ivana Marinkovića sve priznala, voli samo Uroša Rajačića

Ivan i Jelena Marinković zajedno su šest godina, a prošle godine su napravili i veliku svadbu. Nažalost, po svemu sudeći njihov brak neće još dugo trajati, a sve zbog afere sa Urošem Rajačićem koju je načinila supruga Ivana Marinkovića.

Supruga Ivana Marinkovića

Njihovo flertovanje trajalo je dva meseca, a sve je kulminiralo kada su zaglavili zajedno u zatvoru. Tada su se njih dvoje mazili ispod pokrivača, a kako je Rajačić rekao, to je trajalo oko dva sata. O svemu što se dogodilo Jelena je danas govorila u radio-emisiji „Amnezija“.

Supruga Ivana Marinkovića ne stidi se preljube koju je načinila javno

– Žao mi je naravno, svega što se desilo i što je stavljen u takvu situaciju. Žao mi je što sam osramotila njega i sebe, žao mi je što se tako desilo. Ja sam bila iskrena kad sam razgovarala sa Milanom, za stolom kad me neko poremeti padnem u vatru, pa se izvređamo, što je užasno. Ja bih trebala da ga razumem, ali me isprovocira. Nije lepo i nije prijatno i meni bude teško, pa se sklonim. Vređamo se, katastrofa se ponašam, ali nije ni meni lepo. Misliš da mi je super? Ne spavam i ne jedem, ne znam šta ću sa sobom – otvorila se Jelena, supruga Ivana Marinkovića, pa nastavila:

Supruga Ivana Marinkovića


– Da li misliš da ti neko veruje? Kako neko da ti veruje kad tražiš da Uroš prizna emociju prema tebi – rekao je Janjuš.

– To nije traženje da nešto prizna. Rekla sam da smatram da on nema iste emocije kao ja, a traži se da ja kažem da sam zaljubljena. Ja jesam verovatno zaljubljena i zato sam to uradila. Shvatila sam da ne osećamo isto, pa šta onda da tražim da neko prizna? Ja sam svesna svega i braka shvatila da rušim, a on je slobodan. Ja sam to verovatno napravila jer sam zaljubljena – pričala je ona.

– Ponašanje kao tvoje još nisam ovde sreo – poručio je Janjušević.

– Da je Uroš prihvatio da bude sa tobom u vezi da li bi pristala da budeš sa njim? – pitao je Janjuš.

– Ne, jer vidim da nije iskren. On da se zaljubio kao ja bili bismo verovatno zajedno, ali ne ovde, završava se za dva dana, pa idemo da vidimo da li može. Ne znam da li bih, morala bih da provedem neko vreme sa njim – odgovorila je Jelena.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije