Sudbina bebe Aneli i Janjuša rešena: Nastao muk u Beloj kući, ovo su detalji

13.06.2024

12:45

By

Trudna Aneli Ahmić

YouTube/Printskrin

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić je ostala u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njih dvoje su odmah potom tog saznanja raskinuli, pa se danima časte uvredama i čini se da od njihovog pomirenja nema ništa. Zbog toga je trudnoća Aneli Ahmić sve do sinoć bila pod znakom pitanja jer se čekala odluka Ahmićeve da li će abortirati.

Trudnoća Aneli Ahmić glavna je tema u Eliti

Naime, od kada je Aneli trudna sa Janjušem, usled njihovih svađa i vređanja, ona je danima većala da li uopšte da rodi bebu, čak nekoliko dana Aneli nije želela bebu sa Janjušem, međutim, sinoć je konačno rešena sudbina bebe Aneli i Janjuša.

Trudnoća Aneli Ahmić

Sinoć se povela se polemika oko svađa i vređanja Aneli i Janjuša i na temu trudnoća Aneli Ahmić, kada je Aneli i otkrila da je donela odluku o bebi.

– Ti si mene navodio da ja kažem ono, da aboritiram, ja sam svoje rekla Janjuše. Juče sam rešila da neću abortirati, od tebe ne želim ništa. Lažov si najveći, manipulator – siktala je Aneli.

– Aneli je rekla da je on gori od Asmina – dodala je Milica.


Pročitajte i – Janjuševa baba Punimirka ogorčena na unuka – Brat mu je umro, a on nema obraza

– On je najgori, a kome si ti dobra, imaš sedam brakova iza sebe – govorio je Janjuš.

Janjuš misli da sam ja mozak ekipe protiv njega. On ovo radi namerno jer se on takmiči u rijalitiju – rekao je Mića.

Trudnoća Aneli Ahmić više nije pod znakom pitanja

Podsetimo, Aneli Ahmić čeka svoje drugo dete, a zatrudnela je u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Njihov odnos je veoma turbulentan, sukobi bivših partnera ne prestaju, a njihovi cimeri su šokirani njihovim ponašanjem, posebno su svi ogorčeni na Janjuša koji je brutalno grub u verbalnim raspravama sa Aneli.

Aneli je inače prvo dete, ćerkicu Noru, rodila sa Asminom Durdžićem koji sada tvrdi da je u ljubavi sa Stanijom Dobrojević.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije