Stopiran film o Džeju: Pare za film su uzeli, a ćerke niko ne zove

17.05.2022

13:48

By

Džej

Bojan Vuković

Film o Džeju obustavljen

Za film o Džeju Ramadanovskom za koji je država dala budžet od 20 miliona dinara još uvek se ništa ne zna.

Džejeva ćerka

Instagram

Film o Džeju- porodica nije dala saglasnost o snimanju

Od kada se porodica Ramadanovski oglasila uz oštre reči da nisu dali dozvolu za snimanje filma koji se zove “Nedelja” sve je odjednom stopirano.

Pre tačno pet meseci je objavljeno da je reditelj Nemanja Ćeranić dobio sredstva za snimanje filma o pevaču. Međutim, kako su se ćerke Ana i Marija, pa i bivša žena Nada pobunile da od njih niko nije tražio dozvolu i smernice, sve je nekako stalo. Niti se traže glumci za film, niti je bilo zakazanog sastanka sa rediteljem i producentima. Kako sam čuo, sastanak koji je trebalo da se održi je otkazan i više se niko nije javio ni porodici ni prijateljima koji treba da ispričaju najintimnije delove Džejevog odrastanja i života”, objašnjava pevačev kum Rule i nastavl

Ne znam šta da kažem, svi smo se pobunili da ne prođe film kao sa Tomom, gde ima mnogo nekih nelogičnosti i karikiranja. Međutim, da li su producenti videli da to neće ići tako lako jer je došlo do pobune, pa su odustali, ne znam. Oni su budžet dobili, a nisu ni odabir glumaca uradili. E sad šta se čeka to niko ne zna. Samo se plašim da oni to krišom možda već ne snimaju, pa ćemo samo da budemo pozvani na premijeru.”


IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije