STAO NA KRAJ GLASINAMA: Darko Lazić uzeo decu i vratio se u Brestač

20.05.2022

14:48

By

darko lazić operisan

Bojan Vuković

Darko Lazić otišao u rodni Brestač sa decom

Darko Lazić posle niza optužbi da je loš otac koji ne viđa decu jer banči i luduje sa Barbarom Bobak, odlučio je da dokaže suprotno! Posle žestoke svađe sa verenicom on se spakovao i sam je došao u rodni Brestač.

 

Darko Lazić vreme provodi sa sinom i ćerkom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)


Javio mi se da je stigao u selo, ali je odmah uzeo ćerku Lorenu i sina Alekseja kako bi što duže bio sa njima. Pošto Lorena ide u školu, proveli su popodne zajedno i odmah je uveče vratio, dok je Aleksej prespavao kod njega. Zna i sam da greši kada su deca u pitanju i da su ga željna i da vole da provode vreme sa njim, ali ne može ni on na sto strana. Trenutno je stacioniran u Novom Sadu što dodatno komplikuje, a i ima dosta nastupa i putuje pa ne može da stigne pošteno ni da se naspava. Shvatio je da se prepustio Barbari, dok je zanemario decu, ali i majku Branku koja ga stalno doziva”, priča komšija iz sela i dodaje:

Kada je došao u Brestač, majka mu je plakala od sreće jer ga baš dugo nije videla. Samo se čuju telefonom, a retko se viđaju. Odmah je spremila ručak, dok mu kuću svakodnevno održava u nadi da će se predomisliti i tu doći sa Barbarom da živi. Međutim, svesna je i ona da Barbara kao i Ana Sević ne želi da živi u selu i da je ona jedan od razloga što Darko više ne dolazi. Rekao mi je da šalje majci pare da mu plaća račune za kuću, ali da nema govora da se tu vrati za stalno, jer sa Barbarom ima druge planove za život, samo što se baš mnogo svađaju.”

Pročitajte: Šokantni detalji iz pritvora: Darko Lazić agresivan i bahat, oduzete mu pertle i kaiš, ponavlja samo jedno


Još iz kategorije