Veliki preokret: Dalila učinila Dejana najsrećnijom osobom, uputili snažnu poruku svima FOTO

16.02.2023

11:00

By

Sreća Dejana Dragojevića

Sreća Dejana Dragojevića zbog razvoda je ogromna

Prošlogodišnji učesnici Zadruge Dalila i Dejan Dragojević su se i zvanično razveli.

Sreća Dejana Dragojevića izazvala lavinu komentara- oglasila se i Dalila

Naime, Dejan Dragojević se razveo od Dalile, dok se ona nije pojavila na  suđenju. Kako je najavila umesto nje je otišao advokat, a zatim se oglasila na Instagramu i iznela prve utiske o razvodu.

Pročitajte: Ponovo menja profesiju- Dalila otišla u pevačice, a ovako zvuči njen prvi hit VIDEO

Sreća Dejana Dragojevića

– Nezaustavljiva sam, ja sam porše bez kočnica. Nepobediva sam, pobedim u svakoj igri – prevod je pesme uz koju se snimala Dalila, a mnogi su posumnjali da je sa ovom objavom indirektno potkačila sada već bivšeg supruga Dejana Dragojevića.

Dragojević sa druge strane ne krije sreću povodom razvoda.


– Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je donela odluku, kazao je on medijima ispred suda i dodao:

Pročitajte: Dalila u šoku- Dejan Dragojević se ponovo ženi, nova devojka ga uzela pod svoje

Sreća Dejana Dragojevića

– Ako bi vodio borbu za prezime, bila bi borba sa vetrenjačama. Ispada razvesti se od nekoga sa kim ne želiš da živiš kao da ideš u boj, da stavim pušku. Isto oko prezimena, ja sad treba da imam problem sa devojkom. Moram kevi da javim da ne igra više kolo, baba da zavrne vodu. Sad ćemo rakiju da načnemo.

Sreća Dejana Dragojevića zbog razvoda je ogromna, a ostaje da vidimo da li će uskoro uploviti u nešto ozbiljnije sa svojom sadašnjom devojkom.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije