ŠOK: Stanija i Anastasijin bivši opet zajedno!

02.07.2022

16:00

By

frizura stanije dobrojević

Stanija opet srećno zaljubljena

Nakon što je ostavila Marka, Stanija je priznala da ima simpatiju i da je opet srećna.

Međutim, nije htela da detaljiše na temu svog ljubavnog života, a kako Star saznaje, reč je o Đorđu Kuljiću, bivšem dečku Anastasije Ražnatović.

Stanija je sa njim pre 8 godina bila nekoliko meseci u vezi, a ubrzo nakon raskida on se smuvao sa Cecinom ćerkom Anastasijom s kojom je bio 5 godina u vezi.

Stanija muva Anastasijinog bivšeg

 


Kako saznajemo, sada su obnovili kontakt i vrlo je moguće da će se opet smuvati.

“Stanija je za Đorđa uvek pričalo samo najlepše, čak i dok je bio u vezi sa Anastasijom stalno ga je hvalila. Njih dvoje nisu imali kontakt od kada su raskinuli, što je skoro osam godina. Kada je Stanija došla iz Amerike i priznala da više nije u vezi sa Markom, njoj se Đorđe odmah javio posle toga. Bila je u šoku jer uopšte nije očekivala da će joj on pustiti poruku. Ušli su u komunikaciju, pa su dogovorili da se vide čim se on vrati iz Amerike gde ima porodični posao. To se i desilo nedavno! Stanija mi ne priča ništa konkretno, tako da ne znam šta se dešava, ali da joj je prijao susret sa Đorđem i sigurno će se opet videti”, priča nam izvor blizak starleti i dodaje:

 

Stanija i Đorđe uslikani u Crnoj Gori

“Stanija i Đorđe se nikad nisu svađali, oni su bili na letovanju u Crnoj Gori kada su prvi put i uslikani zajedno, nakon čega su ubrzo raskinuli. Tada je Đorđe pomislio da mu je Stanija namestila paparace što mu nije prijalo i desio se raskid bez teških reči. Smatram da i dalje imaju emocije jedno prema drugom, jer su imali dosta lepih zajedničkih momenata, te možda sada kada su zreliji i kada je prošlo dosta vremena od njihove veze postoji šansa da krenu iz početka”, završava naš izvor.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije