Oglasili se sinovi Zorice Marković nakon sukoba sa Anđelom: Spremni smo da uđemo FOTO

27.04.2023

10:00

By

Brenin sin Viktor Zorica Marković tabloid star star magazin lepa brena sin viktor živojinović paparazzo

Bojan Vuković

Sinovi Zorice Marković zabrinuti za majku

Pevačica i učesnica Zadruge Zorica Marković imala je pre nekoliko dana žestok sukob sa Anđelom Đuričić.

Sinovi Zorice Marković se oglasili nakon sukoba sa Anđelom

Tom prilikom Đuričićiva ju je žestoko izvređala da bi joj nakon toga polomila i naočare. Nakon ove drame, pevačici je pozlilo, pa je izašla iz Bele kuće zajedno sa Anom Ćurčić, koja ju je pridržavala da ne padne.

Pročitajte: Novi život, nova pravila- Zorica Marković otkrila kako je smršala 15 kilograma, jedna stvar je ključna

Sinovi Zorice Marković

Nakon ovoga oglasili su se i njeni sinovi koji su izuzetno zabrinuti za majkino zdravstveno stanje.

Pročitajte: Drama u Šimanovcima- Anđela preterala sa lekovima, nisu mogli da je probude

Sinovi Zorice Marković


– Zorica je najbolja majka na svetu, jako smo ponosni na nju. Veliki je borac za pravdu, boli je nepravda i nikada prva ne napada, ali, kada je neko nagazi, nagazi tri puta gore. Zato ljudi misle da je naša majka toliko agresivna u svađama, međutim, ona se samo brani, ne da na sebe niti će ikada. Brani brak kao instituciju, onu ženu koja je tamo nastradala i usput se sprijateljila sa njom, jedna drugoj su prirasle srcu. Normalno da će da prokomentariše, jer je učesnik „Zadruge“. Niko tamo nije otišao u biblioteku, oni su u rijalitiju, iznose svoje stavove, koliko grubi bili. Retko ko može sa majkom verbalni konflikt da iznese, ona ove sezone dominira i ponosni smo na nju, majka je za primer – rekao je Ilija za Pink.rs, a potom i dodao:

Pročitajte: Zorica Marković- Neka Snežana Đurišić gleda svoja posla, ja sam vratila Vesnu Zmijanac u kafanu

Sinovi Zorice Marković

– Dejan i ja smo se silno zabrinuli, nismo spavali celu noć. Spremni smo bili da dođemo da pomognemo, šta god da je potrebno. Žena je starija, hoće sve da ispoštuje i ima još snage i energije u svom telu da sve izgura, ali neprikladno je i nema smisla da mlađa devojka koja može ćerka da joj bude, da se tako ponaša prema jednoj legendi narodne muzike, ženi velikog srca, ženi koja ima tri bajpasa. Jedno je kad ti nekog uvrediš u rijalitiju, a drugo kad ideš na život, bajpaseve, na smrt… Pominje joj decu, porodicu, ali na najniži mogući način. To nema smisla, poente, devojka se pogubila skroz. Nama je nje legitimno žao, i Anđeline porodice… Pre svega njene porodice, jer trpi Anđelina zlodela u „Zadruzi“ i plodove njenih dela- zaključio je sin Zorice Marković.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije