Prva fotografija: Sin Ane Korać će vas kupiti za sva vremena, najslađi maneken FOTO

06.03.2023

10:00

By

Ana Korać pokazala izabranika

Sin Ane Korać na svet je stigao pre nedelju dana i već je postao jedno od najtraženijih lica. Popularna starleta privatni život vešto čuva od očiju javnosti koja sa nestrpljenjem želi da upozna njenog naslednika.

Sin Ane Korać je neodoljiv

Kako to obično biva, sin Ane Korać uneo je ogromnu radost u porodicu, a ona je konačno rešila da sa pratiocima podeli prvu fotografiju sina.

Pročitajte: Srećne vesti u domu Ane Korać – Uz emotivnu sliku poručila, tata i ja te volimo beskrajno FOTO

sin ane korać

Sudeći po fotografiji, sin Ane Korać je od prvog dana skockan od glave do pete, a da će kad poraste biti veliki šmeker svedoči i to da je mališan već na prvi pogled osvojio srca maminih pratilaca.

Pročitajte: Ana Korać izvela sina iz porodilišta – Obavila sve u tajnosti, a sve vreme je ovo čekala FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Korać 🥰 (@ana_korac)

Podsećanja radi, Koraćeva i njen partner su s nestrpljenjem čekali da njihov prvenac dođe na svet. Ana je jednom prilikom uz fotografiju na kojoj je trudnički stomak u prvom planu poručila:

– Hvala ti za najlepših devet meseci trudnoće. Hvala na bezuslovnoj ljubavi koju osećam od prvog trenutka kada sam saznala da tvoje maleno srce kuca zajedno sa mojim… Uskoro ću moci da ti kažem koliko te volim. Uskoro ćes zauvek postati deo naše porodice.  Jedva čekam da ti poželimo dobrodošlicu na ovaj svet dečačiću naš mali. Tvoj tata i ja te volimo beskrajno i nestrpljivo brojimo dane do našeg prvog susreta – napisala je Ana tada koja za razliku od sina partnera krije od radoznalih pogleda.


Kako je svojevremeno istakla, Anin partner nije javna ličnost, a budući da ona poštuje njegovu želju da ostane anoniman zajedničke fotografije ne objavljuje na društvenim mrežama niti se na gala događajima pojavljuju u paru.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije