Sestra Miljane Kulić doživela tešku saobraćajnu nezgodu

12.05.2022

15:32

By

siniša kulić na samrti

Miljanina sestra zadobila teške povrede

Rođena sestra Miljane Kulić, Tijana, povređena je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Nišu tokom koje je povređeno pet osoba.

Marija u šoku

Ona je ima tešku povredu ruke i prelom ramena, a njena mama Marija je u očekivanom šoku.

Loše sam, umrla sam od straha. Tijana se prevozila od jednog mesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom koji je jurio i eto šta se desilo. Tijana je još uvek u bolnici. Polomljeno joj je rame, ima nagnječenje kuka, prima infuziju, ima bolove. Prošla je kroz ceo skener, glava nije povređena, ali se ničega ne seća. Dobila je amneziju! Ne seća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa… Ostaće tamo dok sve ne prekontrolišu i dok ne urade kontrolni skener. Moraće šest nedelja da leži sa gipsom. Zbog malog Željka ne možemo da budemo uz nju stalno, nego se Siniša i ja smenjujemo”, objasnila je vrlo uznemireno Marija.

U Nišu je bio opšti haos, a vest o nesreći se jako brzo proširila. Marija i Siniša su inače loše zbog svog zdravstvenog stanja i zbog Miljane koja je opet izgubila kontrolu i pomirila se sa Zolom. I sada ih je ova nesreća u kojoj je povređena druga ćerka totalno dotukla. Ne znaju više ni sami kako su živi. Kada su čuli da je Tijana u nesreći izgubila pamćenje i da se ničega ne seća, totalno su van sebe. Čekaju šta će lekari u bolnici da kažu, ali su se već raspitali i traže najboljeg neurologa da je pregleda. Ne žale para, sada im je najbitnije.

Pročitajte: Jezivo: Miljana Kulić u delirijumu, izgovara najjezivije kletve i psovke i upućuje ih ovoj ženi


Pored, Tijane, Miljana ima još jednu sestru, a njeno ime je Ana.

 

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije