Filipa Cara policija hitno izvodi iz Zadruge: Zbog ovoga usledila hitna reakcija FOTO

10.03.2023

20:00

By

Preljuba Filipa Cara

Sestra Aleksandre Nikolić angažovala advokata zbog Cara

Ogromni haos dešava se ovih dana u Zadruzi zbog Filipa Cara i Aleksandre Nikolić.

Sestra Aleksandre Nikolić reagovala na Filipove napade

Naime, kao što je već poznato Car je prevario svoju devojku Aleksandru, sa Majom Marinković. Nakon što je to uočila Nikolićeva je napravila pravu dramu, iznela je par optužbi na Filipov račun zbog čega je on doživeo nervni slom kada je nasrnuo na nju.

Pročitajte: Veliki preokret u Zadruzi- Aleksandra u drugom stanju, Filip Car priznao odgovornost FOTO

Sestra Aleksandre Nikolić

Aleksandrinu majku Slovenku je ovo jako pogodilo, navodno nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu kćerku. Zbog ovih jezivih kadrova, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla da odgleda do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvest.

Pročitajte: Istina se ne može sakriti- Aleksandra Nikolić progovorila o trudnoći, Car postaje tata?

Sestra Aleksandre Nikolić


Sestra Aleksandre Nikolić je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

– Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvest – priznala je Slovenka za Kurir.

Pročitajte: Više nije tajna- Aleksandra Nikolić otkrila istinu o pomirenju sa Dejanom, njene reči kidaju dušu

Sestra Aleksandre Nikolić

Podsećanja radi, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druiženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeđenje je sprečilo dalji razvoj svađe.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije