Pobegla od ćerke i zeta: Vesna Zmijanac se preselila u drugi deo grada

24.05.2022

13:43

By

Vesna Zmijanac

Bojan Vuković

Vesna Zmijanac napustila Vračar

Zbog sve češćih neslaganja sa ćerkom i zetom, Vesna Zmijanac je odlučila da se odseli sa Vračara.

Vesna više ne živi blizu Nikolije i Relje

Njen i Nikolijin stan delila je samo jedna ulica, stalno su se sretali i bilo im je dobro dok im je baka priskakala u pomoć oko dece, međutim, Zmiki je odlučila da se preseli u drugi kraj grada zarad mira u porodici.

Nisu bili stan do stana, ali stalno su se sretali u prodavnici, salonu, u kafiću i to je i Nikoliji i Relji počelo da smeta. Ispalo je kao da ih Vesna proverava i uhodi. Kako više nije želela da sluša njihove pridike i da se svađa sa njima zbog unučića, ona je odlučila da sredi stan koji je nadavno kupila na Dorćolu i tu se preseli. Tako je i uradila. Svoj stan je izdala, a u novi se uselila i sada nema ko šta da joj pridikuje. Po ceo dan sedi po kafićima u kraju i uživa. A Nikolija i deca kad je se užele mogu uvek da dođu. Čak je i njima spremila jednu sobu da mogu kod bake i da prespavaju”, objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja.

Od kada su se takoreći razdvojili, u odličnim su odnosima. Posećuju se jednom nedeljno, Vesna spremi ručak, a Nikolija dovede decu, čak i Relja svrati. Tako da je Vesna presrećna jer je uradila pravu stvar, iako joj stari kraj, Vračar mnogo fali jer tu ima stan preko 30 godina.”

 


Pročitajte: Mladi i iskreno zaljubljeni: Jedina fotografija sa venčanja Vesne Zmijanac i Kemiša će vas oduševiti, kakva je to ljubav bila (foto)

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije