Seka zbog crkve odbila da snimi spot sa golim manekenom

01.06.2022

11:48

By

Seka zbog crkve odbila da snimi spot sa golim manekenom

Seka Aleksić održala je promociju novog albuma u bioskopu, jer se upravo tako zove glavna pesma sa novog CD-a. Pevačica nas je sve iznenadila seksi stajlingom, a pošto je imala ogroman prorez na dugoj crnoj haljini svi smo videli čipkaste gaćice koje je nosila tom prilikom.

Seka Aleksić

Dragan Gajić

Seka odbila da snimi spot sa manekenom

Međutim, bez obzira na to što voli provokaciju, Seka je ipak odbila da snimi spot sa golišavim manekenom jer to nije u skladu sa onim što crkva propoveda.

Snimila sam spot za pesmu Rana, a pošto je scenario zahtevao malo prisnije scene sa manekenom, ja sam odmah rekla da to nije ništa strašno, ali da takve scene mogu da snimam samo sa mojim Veljkom. Tako je moj muž završio u spotu i jako sam srećna zbog toga”, rekla je Seka koja godinama posećuje manastire i često se savetuje sa svojim duhovnikom.

Zato je mnoge iznenadila ovim provokativnim stajlingom, dok je sa druge strane odbila golišavog glumca koji je trebalo da se pojavi u novom spotu. Pored Veljka koji joj je bio glavna podrška na promociji, tu su bili i Goga Sekulić, Slađa Alegro, Adil, Goca Tržan, Isak Šabanović, ali i Saša Vidić s kojim je rešila sve nesporazume.


 

 

Pročitajte: Dijeta koja daje rezultate: Seka Aleksić otkrila kako je za kratko vreme smršala deset kilograma

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije