Seka Aleksić: Ocu sam pred smrt sve oprostila

12.06.2022

12:00

By

Seka Aleksić progovorila o teškim trenucima

Iako je na početku karijere krila svoje poreklo i težak život, Seka Aleksić sada prošlost gleda iz drugog ugla i zahvalna je svom mužu Veljku što joj je pomogao da se pomiri sa ocem pre nego što je umro.

– Ja se ne stidim svoje prošlosti, ponosna sam na nju. Meni je te nedaće bog poslao da bi me ojačao jer posle svakog stradanja ide vaskrsenje. Prva slika kad pomislim na detinjstvo mi je da smo jeli pasulj i pogaču skoro svaki dan. Tata mi je nedostajao jako, pošto sam dete razvedenih roditelja. On se dugi niz godina borio sa alkoholizmom, i to je prevagnulo da budem ljutilica i tvrdoglava. Htela sam da mu pokažem da treba da ispašta zbog toga. Jako patim zbog toga – rekla je Seka za Svet.

Seka Aleksić

Seka Aleksić iznela detalje o prijateljstvima na estradi

Ispovest Seke Aleksić potresla je mnoge, a pevačica priznaje koga sa estrade smatra pravim prijteljem.

– Na estradi imam dva prijatelja, to su Slađa Alegro i Adil. Sa ostalima imam lepe kolegijalne odnose. Nekad se sretnemo na aerodromu, proćaskamo, nekad čak i popijemo kafu, ali to izbegavam jer u tim razgovorima često krenu neke priče, ogovaranja, a ja to ne volim… Mene na početku karijere niko od kolega nije podržao, pružio mi ruku, rekao da mogu da se oslonim na njega ako nešto treba. Ja sam sama ostvarila svoj san, sama sebi sam napravila ta krila. Znam koliko je bilo teško i zato ja sada zdušno podržavam mlađe kolege. Super su mi ReljaNikolijaBreskvicaCobi – ispričala je Seka.


IZVOR: Svet

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije