Seka Aleksić na udaru fanova zbog NOVOG poteza: Pevačica htela samo da se ludo zabavi (foto)

22.06.2022

22:00

By

Seka Aleksić

 Seka Aleksić na nastup otputovala vozom

Popularna pevačica, Seka Aleksić je na nastup koji je imala zakazan u Novom Sadu otputovala vozom.

Njenu odluku su mnogi doživeli kao da je pevačica počela da siromaši, a ona je istakla da je to bila njena želja odavno.

– Imala sam želju da se vozim vozom. Čula sam od prijatelja da je trasa Beograd – Novi Sad odlična, udobna. Imala sam nastup u Novom Sadu, bila sam sređena u fulu, kao za scenu, namontirana… Jeste da je bilo malo ludo, malo pomereno, al’ ne pamtim u poslednje vreme kad sam se lepše provela. Jedni su gledali krišom, drugi su ignorisali, kao da se ništa ne dešava, treći su hteli da se slikaju sa mnom – kazala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka na Tviteru demantovala glasine o siromaštvu

Nakon ovog su krenule razne priče zbog čega je ona, kao zvezda, otišla vozom kad je mogla da ima privatnog vozača ili da iznajmi helikopter. Onda su krenului tračevi da je verovatno „došla besparica“, pa da ćemo je sada gledati u raznim prevozima. A onda je ona na carski način odgovorila na ove spekulacije.


– Najsmešnije od svega je to, da je neki portal napisao da sam se vozila u vozu jer sam ‘bankrotirala’ a ne shvataju kako je u vozu do jaja i da se ceo svet u njemu vozi jer je jako gotivno. Potpisujem odmah da bih se svuda vozila vozom umesto automobila i vozača. Gospođa da budem – napisala je Seka na Tviteru.

 

IZVOR: Informer

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije