Seka presekla: Idem da se vidim sa Karleušom, dosta je bilo!

25.06.2022

12:00

By

Seka Aleksić dogovorila susret sa Karleušom

Posle uspešne promocije albuma “Bioskop” Seka Aleksić radi punom parom jer od septembra opet planira da ide na vantelesnu oplodnju, a za STAR otkriva da je dogovorila tajni susret sa Karleušom.

Aca Lukas je izdao knjigu, da li i ti imaš tih ambicija?

Nemam nikakve ambicije što se tiče knjige, jer smatram da meni još uvek nije vreme za to. Smatram da čovek treba da ima dugi niz godina karijere, da se dokaže na svim aspektima životnim, pa tek onda da piše knjigu. Smatram da ja još uvek nisam za to, jer se još učim svemu i nadograđujem svoju ličnost. Mislim da ću tek kada budem imala nekih 65 ili 70 godina da napišem knjigu o svom životu.”

Snimaju se filmovi o Džeju i o Silvani. Da li bi i ti snimila film o sebi?


Moj život kada bi se ekranizovao bio bi jako zanimljiv, buran, tužan i emotivan u isto vreme i mislim da bi se to ljudima dopalo. To je već nešto gde bih mogla da se pronađem i mogla bih da odigram tu ulogu jer sam je već doživela. Sa druge strane, volela bih kada bih ja glumila u filmu o Silvani Armenulić, nju mnogo volim, taj retro vajb koji je ona živela, njenu muziku i osećam da bih se tu dobro snašla i da bih dobro donela njen lik.”

Jesi li se čula konačno sa Karleušom, rekla si da se stalno pozdravljate preko prijatelja?

Nismo se čule, ali treba uskoro da se vidim sa Jelenom. Često se dopisujem sa njenim najboljim prijateljem Zoranom i tako smo bile u kontaktu do sada. Sve što je bilo u prošlosti ja sam zaboravila, u međuvremenu smo obe sazrele kao ljudi i kao žene i postale smo majke što menja pogled na svet u potpunosti.”

 

IZVOR: STAR

SLIKE: STAR

Još iz kategorije