Sukob zbog dečka: Ovaj poznati sportista je razlog svađe između Sare Jo i Nevene Božović

27.05.2022

13:44

By

Sara i Nevena

Instagram,

Sara i Nevena su nekada bile bliske drugarice

Sara Jovanović i Nevena Božović  su nekada bile bliske prijateljice, zajedno sa  Mirnom Radulović oformile su bend „Moje 3“, koji je predstavljao Srbiju na Evroviziji u Malmeu.

Otpevale su „Ljubav je svuda“ i – svaka je krenula na svoju stranu, kako na muzičkom, tako i na privatnom planu. U tom periodu Sara Jovanović otpočela je romansu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, dok se Nevena nije izjašnjavala o svom emotivnom statusu. Godinu dana kasnije Sara je saopštila da je njena veza okončana. Nevena je još bila tajanstvena.

Sara i Nevena svađa zbog poznatog sportiste

Nekako u isto vreme krenule su glasine da nekadašnje drugarice više ne razgovaraju, ali i da je Nevena viđena u društvu Sarinog bivšeg dečka. Obe su se pretvarale da se ništa ne dešava, ali je svima bilo jasno da su odnosi narušeni.


Budući da se to nije desilo, Sara je pozvala nju i upitala je: „Dobro, šta se zbiva? Zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama.“ Rekla mi je da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Sedela sam preko puta nje i shvatila da moja posvećenost i moje razumevanje uopšte nemaju poente.

 


Sve je palo u vodu,“ zaključila je Sara.

 

 

Pročitajte: Novi dečko Sare Jo je prezgodni koreograf i nije iz Srbije: Astrolog je bio u pravu

 

 

 

 

IZVOR: Hello

SLIKE: Instagram,

Još iz kategorije