Pale su teške reči i uvrede: Odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića dobio novi epilog

14.06.2024

09:16

By

Sanja Grujić i Marko Stefanović

Bojan Vuković

Bivši rijaliti učesnici Sanja Grujić i Marko Stefanović nedavno su raskinuli emotivnu vezu nakon godinu dana, a iako im je odnos još u „Zadruzi“ bio veoma buran i turbulentan, kada su napustili Belu kuću ušli su u mirnije vode.

Sanja Grujić i Marko Stefanović prekinuli emotivni odnos

Marko i Sanja bili su par koji je fanovima prirastao za srce i za koji su mnogi mislili da će opstati na duže staze i venčati se, međutim oni su nedavno odlučili da na svoju vezu stave tačku i pratioce o tome obavestili putem Instagrama.

Sanja Grujić i Marko Stefanović

Sanja je tada objavila video na svom Instagramu na kojem je napisala „Živela sloboda“, a snimak je pratila pesma Dare Bubamare „Kraj i tačka“, da bi se nakon toga na istoj mreži oglasio i Marko i potvrdio kraj emotivnog odnosa sa bivšom zadrugarkom.

Pročitajte i – Raskinuli Sanja Grujić i Marko – Ona se oglasila na društvenim mrežama i otkrila sve

– Pošto mi je Instagram usijan od pitanja na osnovu storija dotične, tako je, raskinuli smo – napisao je on.

Iako je dosta vremena prošlo otkako Sanja Grujić i Marko Stefanović nisu zajedno, bura oko raskida nikako da se stiša, a zainteresovani fanovi usijali su mreže sa pitanjima i podpitanjima na ovu temu.


Sanjinom bivšem očito je dozlogrdilo da ga bombarduju pitanjima o bivšoj, pa se, rešen da prekine agoniju, ponovo oglasio na najpopularnijoj socijalnoj platformi i to nimalo lepim rečima:

Sanja Grujić i Marko Stefanović očigledno su u veoma lošim odnosima

– Sa Sanjom je završeno. Odgovor svim fanovima ujedno, da ne odgovaram svakome posebno pošto me je mnogo vas pitalo zašto nemam slike – napisao je i dodao:

Sanja Grujić i Marko Stefanović

– Neću da čujem za tu gaduru više u životu. Zamolio bih vas da mi više ne šaljete poruke za nju i da prihvatite da je kraj – objavio je Marko na Insta storiju, dok Sanja koja još uvek nije obrisala njihove zajedničke slike, tvrdi da je njenom bivšen hakovan profil.

Sanja Grujić i Marko Stefanović

– Marku je hakovan profil, sigurna sam u to – rekla je Sanja za Pink.rs, međutim Marko je demantovao njene navode.

– Ma kraj je. Nije mi hakovan profil, izmišlja jer je kao i uvek svesna šta je uradila i šta je izgubila sa svojim prljavim jezikom – bilo je sve što je u ovom momentu imao da poruči vidno besan Stefanović za pomenuti medij.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije