Sanja Grujić ozbiljno bolesna: Zadrugarku čeka transplatacija jetre

02.06.2022

12:06

By

Sanja Grujić

Sanja Grujić bolesna od malih nogu

Zadrugarka, Sanja Grujić mnoge je šokirala kada je sa Filipom Carem završila ispod pokrivača gde su imali odnose. Nakon toga ona je spomenula Filipu da je sa pet godina obolela od hepatitisa C, ali da to oboljenje drži pod kontrolom i da nije prenosilac.

Sanja Grujić

Bojan Vuković

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njenom majkom Danijelom, ali ona nije želela da se oglašava, pa nam je Sanjina drugarica Danica otkrila sve detalje.

Sanjina porodica ne želi da se oglašava zbog ovoga što im je priredila sa Carem, nikome nije jasno šta će joj to sada na kraju kada je bila samostalni igrač i išlo joj je super. Tačno je to što je ispričala da ima problem sa jetrom, ali je lupila to za hepatitis C, da je to istina nikada je ne bi pustili u Zadrugu da uđe. Ona je htela da se našali sa Carem jer vidim da njemu uopšte nije bilo pravo kada je to ispričala. Sanja ima zdravstveni problem još od vrtića, ne znam tačno šta se desilo ali kao mala se lečila zbog problema sa jetrom. Nju su lekari pogrešno lečili i kada je pošla u školu promenila je doktora koji je ustanovio da Sanja ima neku bakteriju koja je napala jetru. Bilo je čak i pitanje da li će morati da se radi transplatacija organa. Nekako su uspeli da joj izleče tu bakteriju i da drže pod kontrolom njeno stanje. Ali, Sanja je pre nekoliko godina kada je zvanično prestala da pije terapiju koju je godinama morala da pije počela da pije alkohol, a to je za nju smrt u najavi. Vidim da i u rijalitiju pije a ne bi smela. Ona je ozbiljno bolesna i daleko bilo može da umre. Svesna je da joj je jetra u jako lošem stanju i da alkoholom samo čini sebi gore svi se bojimo da ne dođe do toga da će morati da joj se presadi nova jetra, a koliko sam shvatila kada bi do toga došlo za organ jako dugo može da se čeka dok se ne nađe odgovarajući donor”, ispričala nam je Sanjina drugarica.

 


 

Pročitajte: Sanja Grujić KRIJE oženjenog političara! “On je finansira! Zato ne sme da ima odnose u Zadruzi!”

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije