Majka besna: Anđelo koristi moju Sandru za opstanak, nije mu ona Dalila!

02.07.2022

14:00

By

Anita i Anđelo

Sandrina mama besna zbog veze sa Anđelom

Anđelo Ranković pre nekoliko dana priznao je da gaji simpatije prema Sandri Rešić, što je i ona potvrdila, ali još uvek ne žele da započinju vezu dok se ne uvere u svoja osećanja.

Ništa ne bi bilo čudno, da on nije nedavno suze ronio zbog Teodore Džehverović za koju je tvrdio da je nije preboleo. Kako saznajemo, Sandrina majka ne želi da čuje za to da joj Ranković bude zet.

“Anđelo ozbiljno igra igru, prvo je započeo sa Dalilom, ali se tu upetljao dosta, pa je brže bolje pobegao iz te priče, sada se prebacio na Sandru. On se Sandri već neko vreme sviđa, to su svi primetili, naravno i on. I što on sada ne bi iskoristio to da dođe do finala, nije ostalo još puno do kraja, pa taman da malo zavrti igricu. Jasno je kao dan da bi se Sandra odmah upustila u vezu sa njim, ali on je taj koji ne želi to, on voli Teodoru i mislim da će nju da voli do kraja života, nikad je neće preboleti. Sandra uopšte nijenjegov tip, kao što nije bila ni Dalila. Žao mi je što će se Sandra razočarati i možda izaći iz svega povređena. Njena mama Cica dobija nervne slomove zbog Anđela, smatra ga folirantom i uopšte ne navija za tu vezu. Rekla mi je kako njena ćerka nije Dalila i da bi volela da se Sandra ne zanosi. Teši se time da možda i ona igra igru, ali ipak vidi ona po njenim očima da cakle. Anđelo voli Teodoru, Sandru koristi da ako je moguće uđe u finale. Cica je rekla da uopšte ne navija da joj on bude zet i da jedva čeka da Sandra izađe”, priča nam pevačicina drugarica i dodaje:

“Sandra je dugo sama, i treba joj malo pažnja, muška ruka, sve mi razumemo, ali što njena Cica kaže, ne možeš momka da tražiš u rijalitiju”, završava naš izvor.


IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije