Vlasnik kluba otkriva: Sandra mi je ukrala 800 evra i pobegla!

25.06.2022

10:00

By

nino i sandra rešić

Sandra Rešić na meti optužbi

Sandra Rešić i dalje u rijalitiju vodi tuđe bitke, a našoj redakciji javio se vlasnik poznatog kluba iz Nemačke koji tvrdi da mu je pevačica maznula 800 evra.

 

Sandra Rešić se provodila na nastupu Mileta Kitića

Kako nam je rekao, ona je došla u njegov klub pre tri godine sa dve drugarice kako bi slušala Mileta Kitića koji je tamo nastupao, i na kraju večeri se samo pokupila i izašla, a račun nije platila.

“Neću ja da propadnem sigurno za 800 evra, ali mi je muka da slušam nju tamo u rijalitiju kako je ona pod konac, poštena, a ovamo nije platila račun. Ona je pre tri godine pevala na nekoj proslavi ovde u Dizeldorfu i kako je valjda ranije završila došla je u klub gde je nastupao Mile Kitić. Mi naplaćujemo ulaznice i ja često stojim sa obezbeđenjem na vratima kako bih ispratio sve. Pošto je došla sa dve drugarice kada je Mile uveliko krenuo sa nastupom, ja sam je prepoznao i rekao da nema potrebe da plate ulaznice, da ja častim. Zahvalila se i ušle su unutra, našao sam im čak i lepo mesto. Ne znam šta su pile to veče ne mogu da se setim, ali znam da je račun bio 800 evra, malo preko možda”, priča nam gazda kluba i dodaje:


“Došao je konobar pred kraj večeri i rekao mi kako su devojke otišle i nisu platile račun. Bio sam baš besan! Prvo je izašla Sandra, a nakon nekoliko minuta i njene drugarice. Valjda je mislila da ako sam častio ulaz častim i ceh. Našao sam njen broj i pustio joj poruku da je dužna 800 evra, tačnije da je dužna 820 evra, ali da ću je tih 20 častiti. Dobio sam odgovor od nje da se izvinjava i da je mislila da je drugarica platila račun, te da će mi u roku od dva dana izmiriti dug i da će poslati druga koji tu živi da plati. Nakon te poruke me je blokirala. Eto, to vam je ta poštena Sandra”, ispričao nam je Nebojša.

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije