Sandra Rešić imala aferu sa oženjenim pevačem

16.05.2022

11:34

By

Intervju Sandre Rešić

Sandra Rešić imala aferu sa pevačem koji je oženjen

Rijaliti učesnica i pevačica Sandra Rešić ne priča puno o svom ljubavnom životu a, kako smo saznali, pevačica je imala pre dve godine aferu sa oženjenim pevačem.

Pre nego što je ušla u rijaliti ona se viđala sa kolegom koji ima ženu i dvoje dece.

„Sandra morališe svima, ajde sad je u ovoj sezoni kao i spustila loptu, a ono prošle godine je bilo strašno koliko ta žena ima svima da zameri, a tako je samo sebe pokušala da pere. Ona je pre dve godine bila u šemi sa kolegom koji ima ženu i dvoje dece i ona je sa njom čak okej. Viđali su se tri meseca, ništa to ozbiljno nije bilo. Radili neke svirke zajedno, tako se i spanđali, pa kad se ukaže prilika oni se vide. Međutim, on se nekome poverio i krenula je priča o njima. Malo pre nego što će Sandra ući u rijaliti ona je iz čista mira krenula njemu da preti. Rekla mu je kako poznaje opasne ljude, ako nešto kaže za nju da se neće dobro provesti. Čovek je bio u šoku. Pitao je da li više gubi on ili ona i zašto bi on to pričao, ali je ona baš povilenela, nešto se istripovala… Njemu je pukao film i rekao joj da će da joj zagorča život. Ona je uznemirena ušla u Zadrugu“, priča nam izvor blizak pevačici.

Sandra Rešić

Bojan Vuković

Bivša zadrugarka potvrdila ovu priču

Bivša zadrugarka Jelena Batos kaže da zna za ovu priču, ali da želi da zaštiti pevača koji ima ženu i decu.


„Imam poruke i neke dokaze da je Sandra bila ljubavnica pevaču. Neću reći kome, ali da, pretila je čoveku, pokušala je da se iščupa iz priče. Ma saznaće se sve“, kaže bivša zadrugarka.

 

Još iz kategorije