Sandra Čaprić brutalno raskrinkala bivše zadrugare, iznela dokaze i pretnje: Evo šta je Maja Marinković rekla na sve to!

20.06.2022

12:00

By

Porodila se Sandra Čaprić

Sandra Čaprić žestoko oplela po bivšim zadrugarima

Sandra Čaprić je  nakon izlaska iz rijalitija doživala potpunu transformaciju i sada rado odgovara na sve aktuelne teme. Ona je progovorila na televiziji Pink pričala o svom druženju sa Franom Pujasom, ali i ratu koji vodi sa Markom Janjuševićem Janjušem kao i Majom Marinković.

Pevačica je iznela teške optužbe na račun Marinkovićeve ali i Olge Margetić, takođe je iznela i preteće poruke od strane ovih bivših zadrugarki.

Sandra Čaprić potkačila i svog bivšeg prijatelja Janjuša

Janjuš i Sandra

Sandra Čaprić je pomenula i svog bivšeg druga Janjuša pa je priznala da joj je na nos izašlo prijateljstvo sa njim.

Nakon ovih reči Čaprićeve,  Maja Marinković se odmah oglasila za Pink.rs i žestoko udarila na pevačicu ovim oštrim rečima:


Što se tiče ove bolesnice, psihopate, opterećene sa mnom, mojim likom i delom, što se da primetiti, sve ovo radi iz nemoći, jer je odbijena. Meni je žao, ali ja nisam kriva što Janjuš neće da bude sa njom, njihov odnos mene ne zanima, ali ne znam zašto mene meša u celu tu priču. Za ove laži koje iznosi ce biti tužena! Devojka je očigledno psihički poremećena. Želi reklamu preko mog imena, sve vam govori o tome što je mene pozvala na njen rođendan, na koji naravno nisam otišla, niti imam šta da tražim tamo sa takvim profilom ličnosti – govorila je Maja.

-Muka mi je više od ove priče, jadna je, da dalje ne može. Ja znam da Jaško boli, ali isto tako ja nisam kriva što sam ja kao što je već rekao INSTITUCIJA za ovu seljančuru iz ruralnih sredina. Dalje se ne bih bavila ovom temom, vidimo se na sudu za ovakve lažne dezinformacije koje je iznela. Toliko o tome… Vidi se po njenim pokretima i gestikulacijama da ne može da poveže jednu rečenicu, da je vidno drogirana i otečena od alkohola. Strašno za jednu mladu devojku. Ne znam šta bih dalje rekla na to – izjavila je Maja Marinković.

Nakon toga ni Sandra nije ostala dužna, pa se izgleda pravi rijaliti odvija van Zadruge s obzirom na to da  takmičari i nakon izlaska iz ove emisije ne smiruju strasti.

 

 

IZVOR: Pink. rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije