Ša se oglasio povodom skandala sa Tarom na splavu: Videli smo se u policiji!

30.06.2022

18:00

By

devojka nenada aleksića

Ša otkrio šta se desilo sa Tarom na splavu

Bivši učesnici Zadruge, Nenad Aleksić Ša i njegova bivša devojka Tara Simov nakon glasina da  su obnovili emotivnu vezu, ali i navoda da je nekadašnja zadrugarka na prestoničkom splavu pretukla devojku koja je prišla njenom bivšem dečku.

Ša je u razgovoru za Pink.rs ispričao do detalja kada se, koliko puta i pod kojim uslovima po izlasku iz „Zadruge“ video sa Tarom Simov, a kada je reč o skandalu na splavu, reper demantuje da se išta od navedenog desilo.

– Prvi naš susret je bio u policiji, kada smo se videli vezano za kola. Tu smo se sreli, imali normalnu komunikaciju, a što se tiče izlaska na splav na kojem radi – ja sam došao na poziv drugara. Otišao, lepo sam proveo, usput sam je video. Jedva da smo nešto progovorili, malo razmenili osmehe, ništa specijalno… To je jedini put kada sam tamo izašao. Apsolutna je glupost i laž da smo se tamo opet videli, da je prišla meni neka devojka, da ju je Tara tukla… Apsolutna glupost. Imali smo i reklamu za bazene, to smo odradili. Nema zle krvi, a ni preterane komunikacije – objašnjava Ša, koji poriče da je ponovo sa Tarom.

Tara Simov

Ša priznao da li se pomirio sa Tarom

– Nismo zajedno, svako plovi svoje. Okej smo, mogu da kažem da smo generalno okej.


Na pitanje da li postoji neka nova ljubav u njegovom emotivnom životu, Aleksić kaže:

Nemam novu devojku, niti planiram. Planiram da budem sam određeni period, jer mi tako sada najviše prija – završava Ša za pomenuti portal.

 

IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije